Laster Arrangementer

« All Events

TRØNDERFÆST m/ Skei & PT + Boinndrag + Preben Dahl 6
fredag 21. oktober / 19:00

TRØNDERFÆST m/ Skei & PT + Boinndrag + Preben Dahl

Pris: 200,- / ID 20 År! / Facebook-event / Billettsalg i døra fra KL.19.00 - Forsalg Ticketmaster Kr.200,-
Kjøp billett

Det blir sjøslag når Steinkjers fremste musikkometer inntar hovedstaden med de beste innen Trønder-Rock, Dance, Country og Rap-Pop!

Det blir en real runde himkok og fæst uten skinnvæzt når denne treerbanden fra Steinkjer Rock & Pop City, på trøndersk fyrer av nyttårskruttet. Byens Pop-Rap-lokomotiv Skei & PT har siden 2004 levert singel på fengende singel og vet de fremadstormende rockerne i BOINNDRAG vil trønderrocke tyngre enn Åge, mens Pop-prinsen Preben Dahl vil puste dem i nakken, i denne musikalske cupfinale på hjemmebane nr.2, Gamla Stadion!

TRØNDERFÆST m/ Skei & PT + Boinndrag + Preben Dahl 3

Skei & PT
er rap-duoen Kristoffer Skei og Per Thomas Holtan fra Steinkjer, som sprer glede med sine fengende refrenger og meningsfulle tekster, som i hitlåtene «Målløs», «Sol og sommer», «Bensin» og «Blåveis» ++

Med en god blanding av pop og rock fenger de hver og en smak med både humor og alvorlige temaer som undertoner, slik som 2021´s nye singleslipp «Søkki ta», «Million» og «Tulling», som klatrer blant deres 10 mest hørte nå.

I 2016 var Skei & PT deltakere i TV 2 sin nye satsing «The Stream» hvor de endte til slutt på en sterk tredje plass, med desidert flest streams av alle deltagerne. Låten «Målløs» som de slapp under deltakelsen med Serlina streamet til gull på to måneder, og den har nå over 8.400.000 streams.

Web / Facebook / Instagram / Spotify / Youtube 

TRØNDERFÆST m/ Skei & PT + Boinndrag + Preben Dahl 1

BOINNDRAG
er Steinkjer-rockerne som startet som ett coverband og debuterte i hjembyens samfunnshus jula 2019. Konserten ble såpass suksess, at bookingkalenderen for 2020 så nydelig smekkfull ut helt til Covid kom å ødela all morroa. Men BOINNDRAG lot seg ikke knekke, og gikk heller igang med produksjon av egen musikk. Dette ble også en slik suksess at det straks ble igangsett studioinnspilling av materialet, og etter 1 år med hardt arbeid var bandets 8 første egenproduserte låter hugd i stein og innspilt i form av albumet KONGENS SKÅL.

TRØNDERFÆST m/ Skei & PT + Boinndrag + Preben Dahl

BOINNDRAG spiller det de selv betegner som Steinkjer- Rock, som menes rock med ett tyngre og litt kjappere utrykk en klassisk trønder-rock. Bandet er helnorsk i sine sanger, og spiller i tillegg til egenprodusert musikk sine egne særegne versjoner av kjente slagere innenfor norsk rock og countryrock, samt at en del mer moderne låter og låtskrivere tolkes med litt mer BOINNDRAG. Gutta er trådløse og kan ofte bruke hele rommet som sin scene. Dette er ett band som både spiller FOR og MED sitt publikum, og bygger stemning og allsang under sine konserter. Disse må du bare oppleve Live!

Web / Facebook / Instagram / Spotify

TRØNDERFÆST m/ Skei & PT + Boinndrag + Preben Dahl 2
PREBEN DAHL
fra Steinkjer har vært en av de spennende artistene å følge de siste årene. Med sine fengende refreng og gjenkjennbare tekster kommer entertaineren til Oslo. I de siste årene har han gitt ut låter på Spotify så sjekk ut låtene FIRE, HIGH, SK907, DEM RINGT, SCOTSMAN OG SKÅL FOR DEM. Det er bare å glede seg til at han står på scenen, med fullt trøkk, blir dette en høydare. Her får vi høre låter fra en allsidig musiker. Med rock, dance og trøndersk musikkinspirasjon. Preben Dahl har også i flere år vært med rap duoen Skei & PT og DJ Mavo på deres eventyr.

FacebookSpotify / Youtube

 

Detaljer

Dato:
21. oktober
Tid
19:00 - 23:00
Kostnad:
Kr.200
Kategori for Arrangement:

Detaljer

Dato:
21. oktober
Tid
19:00 - 23:00
Kostnad:
Kr.200
Kategori for Arrangement:
© Gamla 2007-2022