Laster Arrangementer
TSARSTEN & THE FREUIDIAN SLIPPERS - Release Party

« All Events

  • Dette event har allerede funnet sted.
onsdag 5. juni / 20:00

TSARSTEN & THE FREUDIAN SLIPPERS – Release Party

Pris: 200,- / / Facebook-event / Billettsalg i døra fra KL.20.00
Kjøp billett

Tsarsten and the Freudian Slippers slipper sitt nye album Waterways. Bandet har skapt et eget musikalsk univers med en miks av jazz, country, folkemusikk, kabaret, balkanmusikk, pop og rock. Dette gjør den sjangeroverskridende musikken til noe helt unikt, samtidig familiært og fengende!

TSARSTEN & THE FREUIDIAN SLIPPERS - Release Party 3

Musikken kan betegnes som populærmusikk satt i rammene av et orkester og med tekster som presenterer et bekymret og pessimistisk syn på verdenssamfunnets utvikling samt holdbarheten til planeten jorden.

Mennesket som art begynte sin utvikling i vann som en amøbe i havet, før vi krabbet opp på land og menneskekroppen vår består av halvparten vann. Jordkloden sin overflate er tre fjerdedeler vann og vann er et av de viktigste elementet for alt liv på jorden. Vann har vært menneskets transportvei siden steinalderen, og dets betydning er uvurderlig i alle kulturer og tidsepoker og er menneskets eldste ferdselsåre.

Albumet Waterways er Tsarsten and the Freudian Slippers musikalske jordomseiling og dypdykk i vann og består av 10 låter som er orkestrert fra det store formatet med strykere og blåsere til det lille formatet med kun piano og vokal. Waterways har fått et unikt LP cover, en optisk illusjon, når man trekker ut innercoveret fra albumcoveret gir bevegelsen et bilde av bølger på forsiden av coveret.

Tsarsten and the Freudian Slippers er Ragnhild Sarsten på hovedvokal og kontrabass m.m.. Bitten Forsudd på tuba og kor, Erlend Barratt-Due Solum på klarinett og kor og Siri Austeen på saxopet og kor.

I tillegg til bandet vil følgende musikere delta på slippkonserten: Karl Strømme på trompet, Audun Øksendal på trombone, Michael Stütt på tenorsaksofon, Petter Juel Larsen på fagott, Anders Oftedal på barytonsaksofon, Line Greinheim på fiolin og Gøran Grini på tangenter.
Lys: Jan Harald Jensen

Tsarsten and the Freudian Slippers på SpotifyFacebookInstagram

TSARSTEN & THE FREUIDIAN SLIPPERS - Release Party 2

Detaljer

Dato:
onsdag 5. jun, 2019
Tid
20:00 - 23:00
Kostnad:
Kr.200
Kategori for Arrangement:

Detaljer

Dato:
onsdag 5. jun, 2019
Tid
20:00 - 23:00
Kostnad:
Kr.200
Kategori for Arrangement: