Laster Arrangementer
VAAJE + SEBASTIAN HÅGENSEN

« All Events

  • Dette event har allerede funnet sted.
torsdag 16. juni / 20:00

VAAJE + SEBASTIAN HÅGENSEN

Pris: 200,- / ID 20 ÅR / Facebook-event / Billettsalg i døra fra KL.20.00, konsertstart KL.21.00
Kjøp billett

VAAJE´s musikk gjenspeiles i bekymringsløst mangfold og kreativ uro gjennom svevende Pop, Rock, Americana, Indie, Jazz og ballader!
SEBASTIAN HÅGENSEN er en Pop-Folk artist som legger sjelen i sin musikk.

VAAJE:
Først og fremst var gjengen i Vaaje gode venner i et samhold og felleskap da de alle studerte musikk i Oslo, noe bandet fortsatt ser på som sin styrke. Sjangeren er ikke én da alle fem er med på å forme hver låt med sin musikalske bakgrunn.

VAAJE + SEBASTIAN HÅGENSEN 1

Vaaje består av Marius Klevstad på gitar, Aleksander Lorentzen på keys, Håkon Mellingen på trommer og Martin Ulltang på bass og Guro Vaaje Haugen på vokal og gitar.

Fire av de fem medlemmene er rolige typer med lite bekymring og engstelse. Bekymringene bærer sørlendingen med seg. Forenlig roer guttene vokalist Guro ned når hun overtenker og følelsene blir for store.

Selv om melodiene og musikkene er sprudlende, håpefulle og lekne kan man skimte at noen av tekstene til Guro, vekker noe melankolsk og vemodig i oss, fra frustrasjon til glede og fra sorg til håp, som skaper et rom for behag og trygghet.

Kanskje engasjerer de hjertet samtidig som de gir ro i sjela og får oss til å sette ekstra pris på de følelsene i oss, som ofte er litt vanskelig å like..

VAAJE + SEBASTIAN HÅGENSEN 2

Vaaje har gitt ut 7 singler siden 2017, hvor 4 av de nyeste er med debutalbumet, «Put On A Smile» fra januar år, og som omfatter et helt register av chille og lekne låter, mellom tap og håp om å komme seg videre.
SPOTIFY / YOUTUBE / FACEBOOK / INSTAGRAM / WEB

VAAJE + SEBASTIAN HÅGENSEN 3

SEBASTIAN HÅGENSEN
er en Pop-Folk artist som legger sjelen i sin musikk. Han har en livesession ute på Spotify med noen av sine låter. Låtene han er en deilig mix av melankoli, selvmedlidenhet og en dråpe håp pakket inn i en singer/songwriter tradisjon.

I nåtiden jobber han med sin første single som slippes i høst.
SPOTIFY / YOUTUBE / FACEBOOK / INSTAGRAM 

Detaljer

Dato:
16. juni
Tid
20:00 - 23:00
Kostnad:
Kr.200
Kategori for Arrangement:

Detaljer

Dato:
16. juni
Tid
20:00 - 23:00
Kostnad:
Kr.200
Kategori for Arrangement: