Laster Arrangementer
DANCE COMMANDER + FRANS KRANS + DE DAGLIGE BRØD + TJUVBANDEN 1

« All Events

  • Dette event har allerede funnet sted.
lørdag 15. februar / 19:00

VINTERROCK m/ DANCE COMMANDER + FRANS KRANS + DE DAGLIGE BRØD + TJUVBANDEN

Pris: 150,- / ID 20 År! / Facebook-event / Billettsalg i døra fra KL.19.00
Kjøp billett

DDB Records byr på VinterRock på Gamla med Tjuvbanden, Frans Krans, Dance Commander og De Daglige Brød. Det loves en festkveld med kanonbra publikum og læsk i glasset, så det oppfordres derfor til å skaffe barnevakt, dumpe kjæresten, miste svigers og giftering da kvelden skal bli større enn Star Wars..!

DE DAGLIGE BRØD

TJUVBANDEN + FRANS KRANS + DANCE COMMANDER + DE DAGLIE BRØD 1
De Daglige Brød, også kjent som DDB, er et sekshoders troll som spiller melodiøs rock med norske tekster. Ingen av bandmedlemmene er spesielt opptatt av gjærbakst, men noen av dem kommer fra det sørlandske bibelbeltet og tok med seg bandnavnet med en viss ironisk distanse. Debutalbumet «Takk for ingenting» i 2016 fulgte opp de tidligere utgitte EP-ene «Alt var bedre før» fra 2014 og «Musikk, Frans og drama» fra 2013, tilgjengelig på en strømmetjeneste nær deg.
DDB på Facebook / Spotify

DANCE COMMANDER

DANCE COMMANDER + FRANS KRANS + DE DAGLIGE BRØD + TJUVBANDEN 2

Dance Commander fra Oslo fronter norsk gitarrock på 11.året med et show som gir deg alle de riktige følelsene på alle de riktige stedene. High class rock n roll ala Hellacopters møter Clutch og Turbonegro. Med flere hundre tusener treff på Spotify og nærmere et tresifret antall konserter i både inn- og utland, sørger Dance Commander for en eksplosiv opplevelse du ikke vil glemme, og bandet er aktuell med ny EP og musikkvideo i 2020.

«…rock som er både energisk og fengende, med en befriende mangel på respekt for musikkpoliti, der de røver i både øst og vest uten å kopiere noen. Dette kan jeg like!»
– Espen Nørvåg Slapgård, Metal Hammer Norway/Oslo Rock Dealers.

«Powerrock og heftig sceneshow fra start til slutt…er ikke redd for å utfordre musikksjangerne og dette gjør dem til et band heeelt i sin egen gate, og vi ELSKER DET!»
– Halvor Hovland, RønsenROCK

Dance Commander på
Facebook / Instagram / Spotify

FRANS KRANS

TJUVBANDEN + FRANS KRANS + DANCE COMMANDER + DE DAGLIE BRØD 3

Frans Krans, eller FrnsKrns blant venner, er en trio marinert i rockens hellige lake. Noen vil kanskje si at de er verdens beste band i sin sjanger, andre vil kanskje si at de er det eneste bandet i sin sjanger… Uansett om hva du måtte mene om denne saken, så er det ingen som er i tvil om at musikken de serverer blåser liv i både døde lemmer og død kjærlighet. Etter braksuksessen med sitt forrige album «Moby Cock,» er de endelig tilbake med nye låter i 2020. Gitarer vil tralle, trommer vil bralle og bassen vil jalle når de entrer scenen på Gamla i 2020!

Frans Krans på Facebook / Instagram / Spotify

TJUVBANDEN

TJUVBANDEN + FRANS KRANS + DANCE COMMANDER + DE DAGLIE BRØD 4

Tjuvbanden er et norsk rockeband med base i Oslo. Med norske tekster, gitarbasert lydbilde og dynamisk tromming skapes både energi og ettertanke. Tekstene omhandler mellommenneskelige relasjoner og skjebner i alle sine rare og skjøre former. Bandet ble startet høsten 2014 og har siden holdt konserter både nord og sør i landet. Bandet er stolt bærer av en norsk rocketradisjon med låter på morsmålet og skikkelig trøkk.

Bandet består av fire personer med solid banderfaring; Marianne Olsen på Trommer + Øyvind Bergwitz på bass + Espen Syr på vokal + Helge E. Jenssen på gitar.

I 2018 slapp Tjuvbanden to singler på Spotify, Itunes og YouTube, «Smelter» og «Kjedelig». Check it out.

Tjuvbanden på Facebook / Spotify

 

Detaljer

Dato:
lørdag 15. feb, 2020
Tid
19:00 - 23:00
Kostnad:
Kr.150
Kategori for Arrangement:

Detaljer

Dato:
lørdag 15. feb, 2020
Tid
19:00 - 23:00
Kostnad:
Kr.150
Kategori for Arrangement: