Laster Arrangementer
VIRGINIA HILL RELEASE-PARTY + VÖÖDÖÖ 1

« All Events

  • Dette event har allerede funnet sted.
torsdag 8. november / 20:00

VIRGINIA HILL RELEASE-PARTY + VÖÖDÖÖ

Pris: 200,,- / / Facebook-event /
Kjøp billett

Med en fot plantet i rocketradisjon og den andre sparkende knallhardt på døra til fremtiden er Virginia Hill kvintetten som er fast bestemt på å drive godstoget med denne standhaftige form for musikk og underholdning fremover. «Norges mest spennende rockeband er fra Bergen og de heter Vöödöö» – 5/6 Torgrim Øyre, Dagbladet

Billetter ID 20 år Kr.200,- i døra fra KL.20.00
Forsalg Ticketmaster.no Kr.200,- (inkl. Kr.20 bill.avg.)
Facebook-event
VIRGINIA HILL RELEASE-PARTY + VÖÖDÖÖVIRGINIA HILL

Med en fot forankret i rockens tradisjoner og den andre sparkende på døra til framtiden ønsker kvintetten Virginia Hill å bringe den elskede og seiglivede musikksjangeren rock n’ roll videre.
Kjernen i bandet har holdt sammen i fem år. Som «Phillie & the Cruel Faces» har bandet allerede turnert store deler av Europa. Bandet har også turnert flittig i Norge, og har vært support for legendariske Backstreet Girls flere ganger. Petter Baarli bidrar også på albumet, med gitar på sporet «Dangerous Temptations».

Phillie ga i 2012 ut soloalbumet «Love With Fear». På denne platen spilte Phillie (sologitar), Marcus H.P. (bass) og Jay Ratama (trommer), og etterhvert er Paulie Vercouteren (Hollywood Vampires, Kill City Bandits, vokal) og Matt Groven (rytmegitar) kommet med i det som i dag utgjør Virginia Hill.

Første album Makin’ Our Bones er nå endelig ute; åtte doser fengende, klassisk rock med refrenger som klistrer seg fast i hjernen din. Virginia Hill er klare til å å plage vettet av alle som er redde for klassisk hard rock n’roll! Med like deler boogierock og sleaze har gutta fanget essensen av hva som gjør hard rock til noe mer enn bare musikk, og insisterer på at føtter skal trampe, refrenger skal sitte og publikum skal glise!

DARK ROAST + ANNELISE DANIELSEN 2 DARK ROAST + ANNELISE DANIELSEN 8 DARK ROAST + ANNELISE DANIELSEN 3

VIRGINIA HILL RELEASE-PARTY + VÖÖDÖÖ 2
VÖÖDÖÖ

Vöödöö er ett alternativt rocke band fra Bergen.
Bandet har nylig spilt inn sin debut skive som skal slipper i høst via Indie Recordings.
Bandet har sluppet fire singler fra deres kommende debut skive og har allerede over tyve tusen månedlige lyttere på Spotify.
Deres første singel «Lay me to rest» ble tatt i mot med ett brak og ble raskt listet som nye favoritter på Radio Rock.

Vöödöö drar deg inn i ett deilig univers av alternativ rock med intense toner, melodier og sjel.

«Norges mest spennende rockeband er fra Bergen og de heter Vöödöö» – 5/6 Torgrim Øyre, Dagbladet
DARK ROAST + ANNELISE DANIELSEN 6 DARK ROAST + ANNELISE DANIELSEN 2 DARK ROAST + ANNELISE DANIELSEN 8 DARK ROAST + ANNELISE DANIELSEN 3

Detaljer

Dato:
torsdag 8. nov, 2018
Tid
20:00 - 23:30
Kostnad:
Kr.200,

Detaljer

Dato:
torsdag 8. nov, 2018
Tid
20:00 - 23:30
Kostnad:
Kr.200,