Laster Hendelser

Kommende Hendelser

Hendelser Search and Views Navigation

Finn Hendelser

Hendelse Views Navigation

Hendelser Search

september 2018

THE STUMBLER release-konsert + support MIRJAM BARLAUP

21. september @ 19:00 - 23:00
Kr.200,
THE STUMBLER 1

THE STUMBLER er en 23 år gammel norsk gitarist, vokalist og låtskriver som i mange år har vært backing-gitarist for andre, men som nå bobler opp artistmessig med det beste av selv i mixen av Country, Pop og Rock. Gjennom gripende sangtekster og glødende gitarspill gjenspeiler han sin livserfaring inn i et vakkert og mektig musikalsk uttrykk,
på debutsingelen "The Perfect Sorry". MIRJAM BARLAUP er en ung og lovende artist fra Romsdalen. Hun skriver visepop med hint av folkemusikk og country.

Les mer »

DÅRLIG HJORT (N) + BRAINCOATS (Swe) + THE REGENT (N)

22. september @ 19:00 - 23:00
Kr.200,
DÅRLIG HJORT (N) + BRAINCOATS (Swe) + THE REGENT (N)

DÅRLIG HJORT er en æddabædda punktrio som spiller osloråkk. Alle medlemmer har vokst opp i en stereotypisk Disneyfilm; ingen fedre som stakk av, ingen mødre på trygd, og ingen brekte ben. Hvis du kjører angst, frustrasjon og sentimental nostalgi i en blender, heller på fengende melodier, energiske hooks og en god slump fuzz er du i nærheten av Braincoats. Blant norges tigheste punkband troner Trondheimsbaserte Regent.

Les mer »

oktober 2018

THE SMILER + HELLO RADIO

6. oktober @ 19:00 - 23:00
Kr.200,
THE SMILER + HELLO RADIO 3

THE SMILER spilte nylig inn sin debutskive på gården til TNT-legende Ronni Le Tekrø. Med første singelslipp 6. oktober lover høsten en rekke rockeperler på en snor fra bandet som har fylt Gamla konsertscene flere ganger tidligere. HELLO RADIO nikker bestemt mot amerikanske røtter. Med ett bein plantet i 70-tallsrocken, og det andre vasende rundt i det meste innen sjangeren «rock», leverer de en kraftpakke av et sett som treffer de som liker gode gitarriff, vrengte orgelbluss og flerstemte harmonier.

Les mer »

UNG PIKE FORSVUNNET + LODIN LEPP

13. oktober @ 19:00 - 23:00
Kr.200,
UNG PIKE FORSVUNNET + LODIN LEPP

I 2018 er det 36 år siden oslobandet Ung Pike Forsvunnet vant en rockekonkurranse i NRK-programmet Ungdommens Radioavis. Vinnerlåta het "Denna byen er vår", og seieren førte raskt til platekontrakt og hektisk konsertvirksomhet over hele landet på 80-tallet. Så fulgte en lang pause, men i 2010 var de tilbake til hengiven respons fra mange tidligere og nye fans. Det Oslo-baserte soul- og funk-bandet Lodin Lepp har eksistert siden 1999 og har spilt på mange scener og på mange fester over hele Østlandet (John Dee, Damplass, Ekeberg-restauranten, Norges Varemesse – og hadde for noen år siden rekorden for antall opptredener på Gamla).

Les mer »

THE ECHOES

20. oktober @ 19:00 - 23:00
Kr.200,
ECHOES 1

The Echoes har spilt siden tidlig 2000-tallet og består av bandmedlemmer som hadde sin ungdomstid i 3 forskjellige ti år, 60-, 70- og 80-tallet, derav fokuset på musikk fra disse fantastiske årene. Med sanger fra Pink Floyd, The Beatles, Rolling Stones, Kinks, DumDum Boys, CC-Cowboys, for å nevne noen, er programmet «rigget» for en livat kveld med god musikk og høy party faktor!

Les mer »

SALONGORKESTERET – 10 års jubileum!

26. oktober @ 20:00 - 23:00
Kr.200,
SALONGORKESTERET - 10 års jubileum!

I 10 år har Salongörkesteret kompromissløst jobbet for å løse opp kunstige skiller mellom sjangere, låter, utøver og publikum. All musikk er musikk. Den eies og synges av alle, den kan spilles på alle slags måter, og alle låter kan settes sammen til nye låter. Og til egne låter.

Tungt bevæpnet med ukulele, mandolin, cocktailtrommer, kontrabass, munnspill, munnharpe, banjo, gitar, smørmyke stemmer og sinnavokal, har de gått løs på vår felles musikalske arv og kokt sammen en festgraut salongheads omtaler som blackgrass, kamikazeklezmer eller deathpolka.

Les mer »
+ Export Events