Laster Hendelser

Kommende Hendelser

Hendelser Search and Views Navigation

Hendelse Views Navigation

februar 2020

LUCID MIA – Release Party

21. februar @ 20:00 - 23:00
Kr.150
LUCID MIA - Release Party 1

Mia Fagervoll (21) er som artisten Lucid Mia, avgangselev på LIPA (Liverpool Institute for Performing Arts). Gjennom flere år der har hun studert musikkbransjen og utviklet sin mørke alternative Pop med sitt internasjonale band fra England, Irland og Luxenburg.

Les mer »

SISSEL MARIE SLIPPER DEBUTALBUMET: «NÅR TIDA E INNE»!

22. februar @ 20:00 - 23:00
Kr.150
SISSEL MARIE SLIPPER DEBUTALBUMET: "NÅR TIDA E INNE"!

Vokalist og låtskriver Sissel Marie har siden 2010 utforsket et personlige uttrykk som har resultert i friske viser og pop på vestlandsdialekt. Med et akkustisk og organisk lydbilde renner låtene ut av henne og bandet på en fengende behagelig måte. Tekstene er ærlige og ekte, og tar opp de mange sårbare aspektene livet kan gi. Musikken er ment å henge igjen i lufta, skape ettertanke og sette spor i hjertet.

Les mer »

THE VIRGINS – «GUILTY PLEASURES PARTY»!

28. februar @ 20:00 - 23:00
Kr.150
THE VIRGINS - "GUILTY PLEASURES PARTY"!

The Virgins har i over 10 år med megahits, gamle skatter og ikke minst "guilty pleasures", laget god stemning for feststemte mennesker over alt der de har vært. Med gjenkjennbare coversanger som det er umulig å ikke synge eller danse til, har de kapret et stadig større publikum ved hjerteroten. Bandet sitt repertoar spenner vidt over sjangre og landegrenser og tar for seg de sangene du slipper deg helt løs til. De bringer frem de kjæreste minner fra de sorgløse tider der du kunne være i ett med natten og stemningen og garanterer derfor at du blir revet med!

Les mer »

mars 2020

TIGER CITY JUKES + FORHÅNDBESTILL.NO FEIRER VINYLUTGIVELSEN «LIVE PÅ ARTILLERIVERKSTEDET»

7. mars @ 19:00 - 23:00
Kr.250
TIGER CITY JUKES + FORHÅNDBESTILL.NO FEIRER VINYLUTGIVELSEN "LIVE PÅ ARTILLERIVERKSTEDET"

Lørdag 7. mars 2020 kliner Blues-modernistene Tiger City Jukes til med vinylutgivelse i dobbelt-LP og gatefold format, av albumet "Live I Artilleriverkstedet" og har slippkonsert for dette på Gamla Konsert & Scene. Lanseringen gjøres mulig av artistpromobyrået NPS Medias Forhåndsbestill.no

Les mer »

STURLA STÅLSETT & STØTTEAPPARATET + SUPERSOFA

14. mars @ 20:00 - 23:00
Kr.200
STURLA STÅLSETT & STØTTTEAPPARATET + SUPERSOFA

Gitaristen, låtskriveren og sangeren Sturla Stålsett har laget og spilt egen musikk siden 1980-tallet. Han var gitaristisk motor og låtsnekker i pønkbandet Fort & gæli på Elverum i 1979-82 og han var han sentral i bandet Skjønn Forening på midten av 80-tallet. Han debuterte som soloartist i 2014. På kveldens spilleplan står både flunkende nytt materiale og gammel årgang. Bandet SUPERSOFA stiger ut fra omtrent ingenting, et band som har klart å få oppmerksomhet til tross for at alle medlemmene er over femti år gamle og nesten ingen har noen bakgrunn å skilte med. Det mest spesielle med oss er vel at trommeslageren er hovedvokalist, sier de sjøl. Andre vil si mer. 

Les mer »

AMBROSIUS GIR DEG FOLK´EFEST

27. mars @ 20:00 - 23:00
Kr.150
AMBROSIUS´ FOLK´EFEST!

Året er 2020. Du, jeg, vi og oss alle har akkurat sparket inn døren for et nytt tiår. Tallet er fint og symmetrisk, og døra står på gløtt. Det er i den forbindelsen Ambrosius inviterer til vårkonsert på Gamla, fredag 27. Mars.

Les mer »

april 2020

STEVEN WILSON QUARTET + SATURDAY CITY

18. april @ 20:00 - 23:00
Kr.200
1

Steven Wilson Quartet springer ut av Spellemannsprisvinnende Superfamily. Vokalist Steven Wilsons nye band setter hofter og lår i bevegelse med forkjærlighet for Rock’n’Roll og Soul. Anmelderfavoritten Saturday City spiller velklingende Americana med innslag av Power Pop og fengende harmonier.

Les mer »

BÅRD CHRISTIANSEN

30. april @ 20:00 - 23:00
Kr.230
BÅRD CHRISTIANSEN

Bård Christiansen er ingen nykommer i norsk musikkbransje og har lenge vært en av landets fremste utøvere av Americana-Rock. Nettopp den som beveger seg ut av harde kår og inn i det røffere Country, Heartland og Rock´n´Roll-krøsset som Tom Petty, Steve Earle, Bruce Springsteen og Johnny Cash også har ridd livets highway gjennom. Låtskriver har han vært siden han var 13, men først høsten 2018 kom soloskiva med det kritikerroste albumet «Hard Workin Man»!

Les mer »
+ Export Events