Laster Hendelser

Tidligere Hendelser

Hendelser Search and Views Navigation

Hendelse Views Navigation

mai 2019

MARATON – Release Party + TEMPEL

29. mai @ 20:00 - 23:00
Kr.200
MARATON - Release Party

MARATON er en ny og spennende mix av pop, rock, metall og prog - ubundet av «prog»-sjangerens ironiske kjetting. 26 April slapp de debut albumet META. Tempel spiller i likhet med sin noe mer kjente storebror (Kvelertak) en type metall/tungrock som inkorporerer uttrykk fra en drøss forskjellige sjangre og stilarter.

Les mer »

juni 2019

TSARSTEN & THE FREUDIAN SLIPPERS – Release Party

5. juni @ 20:00 - 23:00
Kr.200
TSARSTEN & THE FREUIDIAN SLIPPERS - Release Party

Tsarsten and the Freudian Slippers slipper sitt nye album Waterways. Bandet har skapt et eget musikalsk univers med en miks av jazz, country, folkemusikk, kabaret, balkanmusikk, pop og rock. Dette gjør den sjangeroverskridende musikken til noe helt unikt, samtidig familiært og fengende!

Les mer »

BERSERK BASTARDS – Releaseparty av ekslusiv vinyl

6. juni @ 19:00 - 23:00
Kr.200
BERSERK BASTARDS -Verdensomseilende rockere gir ut ekslusiv vinyl 4

Historiske, verdensomseilende og oppdagelsesreisende Berserk Bastards gir for første gang, ut vinyl av deres beryktede «Sailing Away»-album fra 2012. Eksklusiv vinyl (opplag kun 100 stk.), med takk i coveret og 2 stk gjestelisteplasser til konsert med bandet på Gamla i Oslo torsdag 6. juni.

Les mer »

REVENT´S NEXT UP «SUMMER EDITION»!

14. juni @ 20:00 - 23:59
Kr.100 – Kr.150
REVENT´S NEXT UP "SUMMER EDITION" m/ 11 boblende klare artister!

Next Up er showcase-arrangør Revent´s rampelys for unge artister som skal opp, ut og frem. Fredag 14 Juni kl 20.00 feirer de 1-års jubileét og ”NEXT UP“ Summer Edition med et brak. Da presenterer de en rekke nye artister, samt flere etablerte som presenterer sine nyeste låter!!

Les mer »

august 2019

ØYA-KLUBBDAGEN m/ LABEL + BEACH OF DIAMONDS + THE CRATES + INGO + FABIAN NOIR

6. august @ 18:00 - 23:30
Kr.150,
ØYA-KLUBBDAGEN m/ LABEL + BEACH OF DIAMONDS + THE CRATES + INGO + FABIAN NOIR 5

Fri entré (ID 20 ÅR) m/ Øya-Festival Ukespass / Billetter (ID 20 ÅR) Kr.150 i døra fra KL.18.00. Begrensert antall forsalgsbilletter på Universe.com, men ikke salgsstopp i døra om utsolgt der, dvs. noen band kan fylle salen, andre kan ha ledig kapasitet, men alltid like umulig å vite på forhånd :-)

Les mer »

MANNAH releasegig & party featuring DJ Josofina

9. august @ 20:00 - 23:00
Fri Entré
MANNAH releasegig and party featuring DJ Josofina

Mannah Jusu, now releasing his Afro-Pop-Latin solo debut-single, is a Sierra Leonean born and Norwegian nationality base in Oslo, Norway. His genres of music is trap, dance hall and afrobeat but eminently comfy with trap with an infusion of dance hall because he Raps and I sings but not dexterously.

Les mer »

RÅKKENRÅLL FISKEBOLL RETRO-KLUBB & AFTEN-PARTY PÅ GAMLA!

31. august @ 17:00 - 23:00
Kr200
RÅKKEN-RÅLL FISKEBOLL - Ny Rocka Retroklubb inne og ute på Gamla

Råkkenråll Fiskeboll er Gamlas minglende nye retro klubbkonsept, som vil foregå både inne i konsertsalen og ute i Gamlas Beat Bar & Bakhage for flere grener og gener av kultursultne Retro-fantaster, med Band og Burlesque, DJ`s og Dansegølv, Mat og Drekka, siste lørdagen i hver måned i tiden KL.17.00-23.00. Det er planen fra og med 2020, men i høst begynner vi med datoene lørdag 31 aug + lør 26 okt.

Les mer »

september 2019

TNT exvokalisten Tony Harnells saga: «The 10.000 Miles To Go Tour», om sin lange karriere, turnélivet og rocke mytene! + MEET & GREET!

13. september @ 19:00 - 23:00
Kr320
TONY HARNELL: "10.000 Miles To Go Tour", TNT-vokalistens saga om sin lange karriere, turnélivet og rocke mytene!

TNT er et av Norges mest ikoniske rockeband gjennom tidene. I tillegg til Ronnie Le Tekrøs gitarspill ble soundet deres formet av den amerikanske vokalisten og frontfiguren Tony Harnell. Han møter i høst den norske fanskaren på en unik story tell-turné, hvor han deler innblikk i sin lange karriere, turnéliv og rockemytene. Tony har med seg en gitaristen Hans Petter Vik Sæther og spiller et bredt utvalg av egne låter, i tillegg til TNT´s største hits og musikk som har inspirert han.
+
EXTRA EXTRA!! - DU KAN FÅ EKSLUSIVT "MEET & GREET-MØTE" MED TONY HARNELL!! (Se info nederst)

Les mer »

WARNING WARNING: Cinematisk El-Prock med krigføring for fred!

14. september @ 20:00 - 23:00
Kr200
WARNING WARNING: Cinematisk El-Prock

Warning Warning består av 4 unge menn som ønsker å bevisstgjøre de valgene vi tar i hverdagen, hver dag, og i livet. De setter fokus på at tiden renner og endring må til - fort. De har ikke svarene på hvordan, men er sikre på endring må skje, og at det starter med hver og en av oss.  Skiftet som vi ser på miljø, teknologi, sosiologi og politikk går fortere og fortere. Det er en farlig retning vi mennesker har tatt.

Les mer »

Pop-Punk legendene THE BOYS (UK/N) + VIRGINIA HILL (N) + BODIES (Swe)

20. september @ 20:00 - 23:00
Kr.250,
Pop-Punk legendene THE BOYS (UK/N) + VIRGINIA HILL (N)

Sammen med likesinnede Sex Pistols, The Clash og The Damned, ble The Boys til under Punk-Rock eksplosjonen i London på midten av 70-tallet. The Boys ble i motsetning til punkens mange store stjerneband aldri oppløst og fredag 20 september står de med originalmedlemmene Matt Dangierfield og Casino Steel på scenen på Gamla.

Les mer »
+ Export Events