ELVIS (80) ROCKHOUSE PARTY (10) m/ GRACELAND MAYHEM ORCHESTRA + SHOTGUN WHALERS + DJ KONGEN + ELVIS PÅ STORSKJERM

Billetter Kr.250,-i døra fra KL.20.00-ID20År!Program på FACEBOOK-EVENT
Reserver billetter på redplanet@gamla.no fram til KL.15.00 idag.
De kan hentes i døra fra KL.20.00-22.00.
                     DET BLIR OG BILLETTSALG I DØRA FRA KL.20.00
Elvis-50-tall-farge3-wElvis var ikke bare en genierklært artist, men og en pioneér i sirkus rockebransjen som dritsmart la inn bursdan sin 8 jan, bare ei uke etter nyttårsaften, så Gamlas booking-agent, svoren fan fra han lærte å gå, kan starte hvert nye konsertår med han som kom «først», ble størst og lett ble kallt THE KING – of Rock´n´Roll. Nå har han t.o.m. 80 års dag!!

Lørdag 17 januar, er det for 10. gang tradisjon blitt å arrangere Elvis Rockhouse Party med konsertfest, fullt hus og vill jubel hvor far sjøl stiller som support med udødelige kule film og konsertopptak på storskjerm, hvor musikken hans runger ut av PA´n i beste sjeleorgasme, før kongelige band utelukkende tolker kongen på egen måte og DJ Kongen står for nachspiel med party-stemning, slitt dansegølv og enorm vekst i skosåle-bransjen til langt på natt. Her er det lov å ta i bruk alle sine beste danse og drekketricks…!Graceland Mayhem 2015GRACELAND MAYHEM
har vært selveste husbandet på disse fabuløse Elvis-festene, men og forandret noe på besetningen for hvert år og har på det meste vært et «Orchestra» på 10 menn og kvinner, i år blir de 8. I årets stamme står som alltid vokalist og Country-Konge Harald Thune, med sin revolverfarlige guitarman Eivind Staxrud, som ellers og er å finne med både Raga Rockers, Big Balls og ikke minst Los Plantronics. Sammen har denne Osloianske Memphis-mafiaen bevæpnet seg til gulltennene med et knallsterkt Rock´n´Roll mannskap med Per Madsen på trommer (Postgirobygget, Jerry Lee Lewis), Martin Caspersen på piano (Toini & The Tomcats, Phanthoms) og Atle Rakvåg på bass (Vidar Busk, Harald Thune). Den oppmerksomme musikkelsker vil lure på hvor det er blitt av trommefabuløse Slim Slammer og kontrabassjonelle Øyvind Sørensen, men begge rocker andre band  i år.

Alikevel vil GM få seg orkester-tittel i år når horn-seksjonen Blowing Care Of Business inntar scenen og velsignes med en større spiseskje testosteron og den fandenivoldske spirit Kongen selv satte standarden for. Da kommer deres egne kruttsterke versjoner av gullkorn, lånt fra den 711 låters store skattekista Elvis etterlot seg til å unngå den kleine fella Elvis-kopistene går i ved å imitere Elvis på milimetern, men gi Elvis-fænsen pokalen full av oppdatert forlystelse.Shotgun Whalers 2
SHOTGUN WHALERS
er Vestfolds uslitelige Rockabilly-konger med base i Holmestrand.
De spiller en herlig blanding av Blues, Rhythm and Blues, Rock’n Roll, Rockabilly, Country og Surf, det hele smeltet sammen til noe de kaller for Rhythm and Bluesabilly som de her helt naturlig skal presentere sin Elvis i.

Siden 2007 har de reist land og strand rundt i inn og utland og plaga folk i positiv forstand med det de trenger mest, nemlig Rock´n´Roll-fest.
Debut-skiva «Shotgun Whalers» kom i august 2008 på Norges fabuløse Rockabilly plateselskap Flipside Records, og fikk flotte anmeldelser i Tønsbergs Blad og i fagnettbladet Rockmag som senest i sommer og kallte de:
«Enda et band i den norske billyeliten» da de på Wild Bunch Rock´n´Roll Club i Moss varmet opp for selveste Deke Dickerson.

Deres andre album, Sharp Blade (2010) ble igjen godt mottatt av Tønsbergs Blad som mente at : «Musikken er strengt rockabilly, men elementer fra andre sjangre dukker opp her og der. Likevel, på grunn av den stramme produksjonen og det bevisste lydbildet med en god porsjon klang på vokalen og surfgitar, er plata solid og presis. Bandet høres nå ut som seg selv: Et band med en egen sound. Kvalitet over hele linja, med andre ord. Terningkast fem.»
I disse dager er Shotgun Whalers i studio for å spille inn låter til nytt album, og med på laget er bl.a. stjerne-bluesgitarist Kid Andersen og trekkbluesspell virtuos JT Lauritsen.
www.facebook.com/pages/Shotgun-Whalers/218611681521533


ELVIS NORSKE FAN-CLUB FLAMING STAR

Flaming Stars medlemsblader anbefales sterkt.
Hvert nye nummer som kommer 4 ganger i året er alltid spekket med bilder du aldri før har sett av Kongen, samt mye ukjent info.
Klubben har og egen butikk med Elvis-effekter.
www.flamingstar.no