Eventyrlige KALANDRA har slippfest m/ gjesteartistene FRØDER + MARI HAJEM

BILLETTER ID 20 ÅR, KR.150 I DØRA FRA KL.21.00         FACEBOOK-EVENT
Forsalg  på  Billettservice.no,  Narvesen,  7-Eleven  =  +  Kr.20  i  billettavgift!Kalandra-w
KALANDRA
Frontet av vokalist Katrine Stenbekk er Kalandra et eventyr i musikalsk utfoldelse.
Med sin unike miks av nordisk og keltisk folk, alternativ rock og teatralske liveopptredener forfører bandet sine lyttere og tar dem med ut på en eventyrlig reise.

Kalandra har tilbrakt fire lange år i England, hvor bandet blant annet ble nominert til ‘Årets beste låt» kategori av ‘The Best of British, opptrådt på en myriade av festivaler, fått hyppigt med radiotid på BBC og har fått varme opp for artister som Ólöf Arnalds, Moddi og Eivør. Men nå vender den musikalske sekstetten blikket hjemover.
www.facebook.com/Kalandramusic

FroederFRØDER
har bergtatt mange med sin sterke, særegne stemme og hennes unike tekstforfattertalent. I punktet mellom indie og pop venter massive refrenger, de høye vestlandsfjellene og havet og der drar hun deg inn i Frøderuniverset.

Den unike artisten fra Bergen startet sin karriere med å skrive flere låter som solgte til platinum. Hennes nyeste singel «Keep Forever» ble sluppet den 2. februar.

Under By:larm i år gjorde Frøder to opptredener på konsertsteder fylt til randen med med et entusiastisk publikum og en forventningsfulle representanter fra norsk musikkbransje, og Frøder innfridde. Bare les GAFFAs anmeldelse her!
www.facebook.com/FroderMusic
Mari-Hajem-w
Sammen med sitt litt uvanlig 5-manns-band skaper Mari Hajem atmosfærisk pop, med hint av både jazz og trip-hop. Susanne Sundfør møter Coldplay med hypnotiske beats og melankolske melodier.
www.facebook.com/marihajemmusic