FANGER I FLYT slepper EP m/ Urban Oslo-Rock, men lar DIESEL DOLLS + SPELL burne dekka varme først..

BILLETTER ID 20 ÅR, KR.100 I DØRA FRA KL.20.00       FACEBOOKEVENT
Fanger-i-Flyt-(2)-wFANGER I FLYT
Noen ganger klaffer det bare! Fanger i Flyt er en 4-manns rockemastodont fra Oslo med et sjangerdefinert, men likevel særegent og ekte uttrykk. Medlemmene har hver for seg lang fartstid fra andre band, men kom sammen på veien mot et felles mål – å finne noen andre som også virkelig hadde skjønt det. Skjønt hvordan rock skal gjøres!

Referanser til stonerock kan anes i de tyngre låtene, mens andre graviterer mer mot skandirock eller tidlig punk. Fanger i Flyt byr på svære refrenger, fete riff og gitarsoloer, en buldrende og drivende rytmeseksjon – og alt med en utrykksfull vokal og norske tekster, noe som gir musikken en helt egen signatur.Fanger-i-Flyt-wFanger i Flyt har akkurat sluppet sin første EP «Siste Tur» – sjekk den ut på www.fangeriflyt.com eller i din favorittstrømmetjeneste!
SPOTIFY
FACEBOOK

Diesel-Dolls-wDIESEL DOLLS
er tilbake i ny Mark II utgave!
Etter en liten pause som følge av at vokalist Mats Alnes flyttet til Sudan (!), er vi nå tilbake for fullt med Tim Nansen som nytt tilskudd på vokalfronten.
Tim er angivelig oppvokst med australske aner, og hans vokal har dratt bandet mer i retning av inspirasjonskilden AC/DC.

Diesel Dolls spiller rock som oser av skandi, brennstoff og kenguru.
Gutta har nylig fått seg fast øvingslokale som har resultert i at en del nytt hitmateriale nå er på gang.
Konseptet er tidligere blitt omtalt som «bikerrock» av Steinar Kallander, men i mangel
av tattiser og kjøretøy, står vi fast på at det fortsatt handler om høy gitarføring og muntre tekster om piker, vin og sang – nå med mer australsk
krutt!
FACEBOOK

SPELL-wSPELL
er en catchy og hardslående trio fra Oslo som spiller egnekomponerte låter. Musikken er en blanding av alt som er fett på 70-tallet, krydret med catchy riff, tighte breaks og fengende grooves som får den tredje rockefoten i sving.
FACEBOOK