FASTLANE FLOWER Release Party for CD´en «Deadline» – Ambisjonsrike nordlendinger med mål om å fylle eksportvakuumet mellom råvaren Black Metal og det fløyelsmyke A-ha + support av Stormtroppen HONEYROLL og FUCH´s anarkististiske støypop

BILLETTER KR.100,- I DØRA FRA KL.21.00
FACEBOOK-EVENT

Basert på et brennende ønske om å bruke musikkens enestående kraft ble ideen om Fastlane Flower skapt i Bodø, men flyttet til Oslo

Bandets grunnlegger Chris Slettevoll flyttet til Oslo, og sammen med Marius Sommernes og Michael Johansen, samlet Chris en gruppe mennesker med et brennende hjerte for musikk. Vokalist Eline Stølan, trommeslager Jan Tore Varne og gitaristen Alexander Klæboe. I 2009 var planene for innspillingen av debutalbumet klare.

Bandet var aldri i tvil, når dette albumet først skulle skapes, så skulle det gjøres skikkelig. Valget av studio falt raskt på Propeller Music Division Studios som er et av Norges beste studioer hvor mange av landets største artister har spilt inn sine plater.

Med seg på laget fikk de produsent Hans A. Horntveth Jansen, og sammen ble det skapt magi. Høsten 2010 var albumet ferdig, og resultatet har blitt strålende, eller for å si det med Chris sine egne ord: Musikken er et lerret uten rammer, et mesterverk av kjærlighet, glede, sinne, sex, sorg, politikk, religiøsitet, angst, ekstase, håp og ærlighet svøpt i et maskeradeball, et ekte samtidsdrama, EN KULTURELL ORGASME!

Musikerne kommer fra hele landet, men med en hovedvekt av nordlendinger. Medlemmene har bred liveerfaring fra tidligere band, og har spilt i store deler av landet hvor de har blitt kjent for sine meget karakteristiske konsertfremførelser. Det er først når man ser de live at man virkelig forstår hvem Fastlane Flower er. Her vil man få oppleve et engasjement av de sjeldne! Spennvidden i norsk musikk ser bare ut til å bli større og større, og kanskje Fastlane Flower kan fylle eksport vakuumet som ligger mellom vår fantastiske råvare Black Metal og fløyelsmyke A-ha!

3. januar ble den første singlen ”State Of Emergency” sendt til radio, og den 29. januar holder bandet releasekonsert på Gamla i Oslo.
www.myspace.com/fastlaneflower


HONEYROLL

Honeyroll, spiller rå, groovy Rock n’ Roll, med utrolig fengende gitarriff. De er kjent for et vanvittig trøkk og enorm energi på scenen, en testosteronkavalkade uten like!
Mens svetten renner og musikken pumper, skriker den energiske vokalisten Robert Vendetta deg inn i en ekstatisk Rock n’ Roll himmel bestående av lynkjappe boogierocklåter og tunge, seige bluesbaserte riff.
Robert Vendetta skyr ingen midler når han hopper ut og angriper fansen med sin nådeløse in your face-holdning, catchye hooks, frekke tekster og deilige sing-a-longs.
www.myspace.com/honeyrollband


FUCH

«Unn, Simen og Hans har spilt sammen lenge, da i bandet You Wish.
En dag bestemte de seg for å prøve noe mer og FucH er resultatet. I FucH er det ingen regler, ingen forutsetninger om hvordan musikk skal låte.
FucH har friheten, energien og øyeblikket i fokus. Resultatet blir noe som vel kan kalles støypop.»
www.myspace.com/fuchspace