FASTLANE FLOWER + THIRD BRIGADE + JANE HELEN

BILLETTER KR.100,- I DØRA FRA KL.21.00
FACEBOOK-EVENT

Et jævla leven og haraball ble det da Fastlane Flower lanserte debutskiva «Deadline» på Gamla i januar i år. http://youtu.be/1xTq8fwdza0

Dette seksløperlaget ba ikke om spesialtillatelse eller hadde beskjedne ambisjoner når de hadde bestemt seg for å fylle eksport-vakuumet som ligger mellom råvaren Black Metal og fløyelsmyke A-ha! Basert på et brennende ønske om å bruke musikkens enestående kraft ble ideen skapt i Bodø, men flyttet til Oslo hvor valget av studio falt raskt på Propeller Music Division Studios, hvor mange av bandets favorittartister hadde spilt inn skiver.

Med seg på laget fikk de produsent Hans A. Horntveth Jansen, og sammen tryllet de fram sin drøm og kulturelle orgasme bestående av lerret uten rammer, mesterverk av kjærlighet, glede, sinne, sex, sorg, politikk, religiøsitet, angst, ekstase, håp og ærlighet svøpt i et maskeradeball, men med ekte samtidsdrama på innsiden.
www.myspace.com/fastlaneflower


Third Brigade hadde tidligere i høst releasefest på Gamla for andreskiva «Some of us even have pets»  som låter som en feit røre bestående av amerikansk rock fra 90-åra, blandet med tyngden fra britisk 70-tall, toppet med store refreng, groove og tyngden fra et godstog i fart. Meloditeften og vokalharmoniene er likevel bandets varemerke, som er med på å løfte bandet langt over den enorme skogen av ”amerikansk-inspirerte” hardrockband.

Halvannet år før slapp Third Brigade slapp debuten «A Strangers Confession», som både NRK Pyro, Dagbladet og Puls ga de mange lovord for. «Third Brigade er et av de mest lovende nye bandene i Norge», mente NRK Pyro-redaksjonen da de oppsummerte 2010.
www.myspace.com/thirdbrigade

JaneHelen har i løpet av de siste 7 årene etablert seg i Oslos musikalske undergrunnsmiljø med sin melodiske rock.
Etter at EPen ”huh!” ble utgitt på eget selskap er bandet nå ferdige med innspillingen av sitt kommende album; «Jane Helen».
1 million nordmenn stiftet bekjentskap med lyden av Jane Helen under fjorårets Grand Prix; med låten ”Shuffled”.
Musikken balanserer hårfint mellom det klokkeklart vakre og sårbare, og et upolert, rått og brutalt uttrykk med sjenerøse gitarsoloer som går rett inn i de nedre mageregioner.
www.myspace.com/janehelen