FATBOY (Swe) – Svenskenes Rockabilly-diamanter kommer med «Overdrive» i bagasjen

+ DJ RED PLANET´s BOOZE, BOPPED & FUCKED UP ROCK`N`ROLL RECORD HOP!!

Forsalg billetter Kr.125 + avg på Billettservice.no
samt i døra på Gamla fra KL.21.00


Fatboy
er et forfriskende Rockabilly-band fra Stockholm med fartstid siden 1996 som ikke eier respekt for lover og regler for den tradisjonelle låt-oppbygging og 3-greps pakka Rockabilly litt for ofte blir tilkjent. Sekstettens kreativitet vises godt på deres siste og tredje album “Overdrive” som kom ut i Norge nå i oktober.

…Med utgangspunkt i 50-talls country møttes de 6 likesinnede til flere mat og drikkeorgier i starten av karrieren for å finne hverandre før de hadde sin første øving. Da de hadde den, satt soundet som et skudd og det skuddet har spesielt siden de spillte på Gamla og i Oslo første gang i okt 2005 også rikosjert seg kraftig nok her på berget, til å gi bandet en større fanskare, mens de i Sverige sannsynligvis sammen med pub-rockerne The Refreshments, er de nåværende kongene på haugen iforhold til den enorme populariten den slags Americana og Rock´n´Roll har hatt der siden 50-tallet.

I fjor ble gruppens svært så Chris Isaak og Roy Orbison-klingende Rockabilly nominert til Grammy der for “In My Bones” og de hentet og generelt bare lovord om sin debut “Steelhearted” som kom i 2004, men for tiden er det singelen “Bad News From Pretty Red Lips” og altså albumet “Overdrive” alt dreier som.

Lør 6. november kommer Fatboy til Gamla i Oslo for å understreke hvorfor svenske medier har kalt debutalbumet for det ”bästa som spelats in i Sverige – någonsin”.
Det eneste du trenger å gjøre, er å sørge for å være på plass.
http://www.fatboy.se

FORSALG BILLETTER PÅ BILLETTSERVICE.NO