FERDARHAG + HOVERING ORVILLE + LEONOV serverer EMO for voksne

Billetter Kr.100 i døra fra KL.21.00                                              FACEBOOK-EVENT
Ferdarhag-wFERDARHAG
er lyden av storbyens einsemd, og lengsla etter å atter ein gong kome heim. Tekstmessig vandrar orkesteret i gråsona av livets mørke skuggesider, der kun eit snev av lys slepp inn. Ein stø puls legg grunnlaget for atmosfæriske rockelåtar om eit liv på rømmen frå kjedsomheitas klamme neve. Skrekken er ikkje å brått kapitulere, men å svinne hen, sakte…Kvintetten, beståande av unge menn og gamle gutar, likar å omtale musikken sin som: «emo for vaksne». Det musikalske uttrykket nikkar i retning av klassiske rockenamn som Fleetwood Mac, såvel som 80-tals post-punk/altenativ rock-band som The Cure og vår tids Kent.

Bandet består av Gjermund Skyttemyr, Arngeir Skyttemyr, Hallvard Mostrøm, Torbjørn Mostrøm og Børge Goa. Samtlege er busatt i Oslo, men har røtter frå andre himmelstrøk.
www.facebook.com/pages/Ferdarhag/309491425744680

Hovering-Orville-wHOVERING ORVILLE
fra Jæren spiller rock som veksler mellom det knallharde og skitne, men også det skjøre og melankolske. Høsten 2013 slapp de albumet Hello Hollow som høstet gode kritikker, og ble blant annet spilt av Harald Are Lund på P3. Da Natt & Dags redaktør i Stavanger skulle trekke frem fjorårets tre mest undervurderte band, var Hovering Orville ett av dem:

Trioen har brukt god tid på å følge opp debuten «Silverlines», og har blitt et tight og støyende liveorkester på veien. Sjangermessig kan du fortsatt høre Neil Young surre rundt i bakgrunnen, men 90-tallet presser mer på enn før.

Bandet består av Birger Bekkeheien, Jostein Goa og Bendik Høyland Tønnesen.

«Sjølv om dette til å byrje med kan høyrast ganske rått og brutalt ut, finn eg det etter kvart melodiøst og flott (…) Ei heilt gjennomført flott plate.»
– Firdaposten (5/6) (20.10.2013)

«Hovering Orville tar deg med på en reise, og du vet aldri hva som venter bak neste sving. Trioen trives med den tyngre delen av rocken, uten å falle for fristelsen til å gro fast der. Platen preges av selvtillit, kreativ produksjon og sterke sanger.»
Stavanger Aftenblad (5/6) (27.09.2013)

«Det er knallsterke sanger som vokser ved hver gjennomlytting dette her.»
– berekvam.com (27.09.2013)
www.facebook.com/hoveringorville

Leonov-wLEONOV
er et post-rock band som lager musikk inspirert av livets bølgedaler og følelsesmessige motsetninger i en verden i kaos. Bandet jobber med låtene over lang tid for å trekke frem hver tone som er viktig, og for at stemningen skal være til å ta og føle på. Uttrykket bærer preg av kontrasten mellom det atmosfæriske og rytmiske, disharmoniske og melodiske, og en kvinnelig vokal som må kjempe om plassen i det store lydbildet. Leonov har blitt assosiert med band som Kollwitz, Cult of Luna, Seigmen og Bendik.

Leonov slapp sitt første album i Februar 2014 gjennom plateselskapet Koke Plate/Fashion Moves.

I Mars ble de Ukens Urørt med låten “Tempest”, som P3 Urørt omtaler som “postrocksk brottsjø som slår inn mot deg med imponerende styrke og intensitet”
www.facebook.com/Leonovband