FEST! + GUSTU lager Pop-Rock-fest!

Billetter Kr.100 i døra fra KL.21.00                                              FACEBOOK-EVENT
FEST!-w
FEST! = Rock og øl til folket!!

Når FEST! går på scenen er det bare å glede seg til en herlig kveld med kjente rockeslagere, høy ølføring og topp stemning!

FEST! starter i hundre, og øker etter hvert! Setlista er smekkfull av alle de beste låtene du kan forestille deg. Gjenkjennelsesfaktoren står helt klart i sentrum når FEST! lirer av seg den ene hitkanonaden etter den andre.

På menyen har vi både låter i sin tradisjonelle form – rett og slett fordi de er så monumentalt bra. Andre låter har vi satt vår rocka signatur på.
Menyen nytes aller best med en halvliter eller flere!

I FEST! får du et tvers gjennom proft band med masse liveerfaring. Gjør deg klar for å børste støv av gullstrupen, pusse skoa og løsne på slipset, for her skal det synges, hyles og skrikes ut i full hals!

Du kan forvente hits av folkekjære artister som DumDum Boys, CC Cowboys, Åge Aleksandersen, Jokke & Valentinerne, Bryan Adams, Lady Gaga, Bon Jovi, AC/DC og mange fler.

Gustu-wGUSTU
er for tiden aktuell med ny singelen «Next December» og senere i år kommer debut albumet.

I april 2013 ga bandet ut sin andre EP «White Noise», hvor låten «Ghost» ble plukket opp på radio i USA og Nederland. Senere på året dro bandet ned til Nederland og spilte på legendariske «The Waterhole».

Bandets første EP «Love/Hate Collide» ble utgitt i USA, Kina og Norge i 2009. Låten «Love/Hate Collide» åpnet mange dører for bandet, spesielt i utlandet. Bandet ble utgitt med singel og album i Kina, med påfølgende turné.

I USA lå låten A-listet på flere lokale radio stasjoner på vestkysten, bla. Smash Hit Radio i Los Angeles.
Her hjemme i Norge lå låten totalt 12 uker øverst på «Topp 8» NRK P1, Hedmark og Oppland.
Bandet fikk også radiotid på både NRK P3 og Radio Tango.
Bandet har utviklet seg til å bli et stødig live band.
Dette har de nå tatt med seg i studio, når det meste spilles inn live.
www.gustu.no
www.facebook.com/gustumusic