FIERCE JUSTICE + SHOTGUN ANGELS + KALFAR hardråkker Gamla nord og ned..!

,

BILLETTER ID 20 ÅR, KR.150,- I DØRA FRA KL.21.00   FACEBOOK-EVENT
Forsalg på Ticketmaster.no / Narvesen/ 7 Eleven Kr.150 (inkl. Kr.20 bill.avg)
FIERCE JUSTICE:

Oslo og Akerhus Hard-Rockerne i Fierce Justice har latt seg fange av den tunge energien til de legendariske rock- og metal bandene fra 70- og 80-tallet.
Vi snakker om den tunge bluesen til Black Sabbath, Led Zeppelin og AC/DC, de raske og aggressive riffene til Metallica og Pantera,
og ikke aller minst de episke og melodiøse passasjene til Dio, Uriah Heep og Deep Purple, samt tekster fra vår tids aktuelle temaer.

Fierce Justice har siden starten i 2012 oppnådd et meget nært samspill av gjensidig smittende positiv energi med sitt publikum.
Ikke minst høstet de god respons og kom seg videre til den norske finalen for andre året på rad i den verdensomfattende
Emergenza Festival konkurransen på Rockefeller i Oslo.

Emergenza meldte følgende tilbake at:
”Her var det trøkk fra ende til annen. De har gjort det gjennom hele konkurransen.
Disse metal-gutta kan sine instrumenter, og selv om vokalisten var den minste på scenen, så hadde han den største stemmen.
De er scenevante og utadvendte, og det viser seg godt. De leverer godt på en større arena, og selv om de også spiller hardt,
så var det med et litt annet innhold.
Et bra levert show av Fierce Justice. Det er nok ikke siste gangen vi hører fra disse.”

Fierce Justice har i tillegg hatt anledningen til å delta på 2 internasjonale turneer på Gran Canaria’s Hard ‘n Heavy Tour i 2014 og 2015.
En debut-EP med noen av de beste sangene ble utgitt oh innspilt på Urban Sound Studios i Oslo i 2015 med Jock Loveband som produsent.

For 2017 harbandet planlagt en ny studio innspilling samt en turné til Los Angeles, USA der det skal spilles på bla. Whiskey A Go Go.
Mer utfyllende info kan finnes på web-siden til Fierce Justice:
WEB FACEBOOK  SPOTIFY

SHOTGUN ANGELS:
Når Shotgun Angels fra Kristiansand går på scenen på Gamla er det til deres første opptreden i hovedstaden. Bandet gir deg et lite innblikk i de mørkeste avkroker av en ellers blankpolert sørlandsby, og låter som Shrimps & Pimps og Flying Bones er allerede hard valuta på et ellers devaluert låtmarked! De er kjent i hjembyen for legendariske liveopptredener og har en dedikert fanbase, Engleskaren, som er kjent for å gjøre konsertene til en himmelsk opplevelse… «Kom som du er, dra som en litt annen», lyder dagens Shotgun ord! Så om du ikke er 100% fornøyd med hvordan du er-ta turen!!
FACEBOOK SOUNDCLOUD


KALFAR
er et hardt-slående norsk-britisk band med energiske riff og fengende låter .
Etter å ha ramla inn på rockescenen i Bergen med et lidenskapelig brak i 2014 med det storslagne debutalbumet «Twenty Per Cent from Perfection», gikk de neste årene til å blåse ut energi live fra scenen.

Med en mix av 80-talls inspirert Hard-Rock og 90-talls Grunge er musikken blitt en favoritt for de som trenger festutblåsinger uten sikkerhetsbelte og altfor høy musikk.
Nå, etter å ha gravd seg ned for å bruke tid på nytt album, er Kalfar endelig tilbake med rykende ferskt materiale.
http://kalfar.com //FACEBOOK  // SOUNDCLOUD // SPOTIFY