FIRE – en eksplosjon av energi og villskap, med skrikende gitar, blekkspruttromming, rå, forvrengte bassganger, og lys, melodiøs vokal + FLORELL – melankolske låter i en bredbent 70-tallsinspirert miks av rock, hestejazz og poprefrenger.

fire-wFire er basert rundt power-trioformatet, og lager svær, kraftfull og musikalsk interessant musikk. Fire består av tidligere medlemmer fra Venus in Furs, Marvel og Diabla.

Med base i Oslo slegger de hovedvekten inn på de tøffe, rocketypene fra rundt 1967-75 (Zeppelin, Neil Young, Sabbath, Bowie, Pink Floyd osv.), med de store melodiene i av 60-tallet (Beatles, the Who, Motown osv.)

Her dyrkes Riffet og Melodien i fine rock/popsanger spilt i en eksplosjon av energi og villskap, med skrikende gitar, blekkspruttromming, rå, forvrengte bassganger, og lys, melodiøs vokal som med ujevne mellomrom friker ut i uhemmet vræling, men noen låter kunne like godt ha vært spilt med kassegitar eller strykekvartett.

For tiden spiller bandet inn flere låter hvor trommer og bass er tatt opp i gymsalen på en skole til det som tidligere ville hett en «plate».
www.myspace.com/firenorway

florell-wFlorell er en spennende kvartett fra Oslo.
I sentrum står Solveig Florells melankolske låter, som bandet former etter behag.
Musikken egner seg like godt i en røykfyllt bule som på en sommereng.

Med tekster som spør, eller svarer, og melodier som varmer står Florell bredbent i en 70-tallsinspirert miks av rock, hestejazz og poprefrenger. Ved siden av livejobbing bruker Florell tiden i studio for å fullføre sin første EP-innspilling.
www.myspace.com/solflorell