FRAIL GROUNDS + VANISHING VOID + ASHOWA

Billetter Kr.100,- i døra fra KL.21.00                                           FACEBOOK-EVENTFRAIL GROUNDS
er et heavy progressivt metalband fra Oslo, og etter EPn ‘Corrosion’ fra 2008 er de nå aktuelle med debutalbumet ‘The Fields of Trauma’ som ble sluppet i sommer.

Med sin helt egne blanding av heavy, progressiv- og ekstremmetall går de sine egne veier og har laget et episk og komplekst album som iølge Puls  «..vil stå som en påle i lang tid fremover». De har høstet gode kritikker for skiva, og Scream Magazine skriver «..I Frail Grounds har Norge en musikalsk skatt som fortjener oppmerksomhet.. .en flott debut i en delikat produksjon!».

Denne kvelden feirer de releasen av skiva og ser frem til å presentere nye og gamle sanger, og det vil også være en stor overraskelse i vente.
www.frailgrounds.com
www.facebook.com/frailgrounds

VANISHING VOID
spiller melodiøs/trash metal og holder til i Oslo.
Med medlemmer fra blant annet Zero Zonic , Sphere  og Once Awake.

Etter noen meget velykkede konserter i Oslo og omegn,bla support for super bandet Hail! (tidligere medlemmer fra Slayer,Testament, Judas priest, Overkill osv) er Vanishing Void klar for nye live oppgaver.

Vanishing Void slipper debut album tidlig 2013.
www.facebook.com/VanishingVoid

ASHOWA
Bergens bandet Ashowa har høstet gode kritikker fra sine konserter og kommer til Oslo med sin melodiøse-hardtslående og energiske metal.
www.facebook.com/ASHOWA