FRAKSJONEN – Hit-parade for folk med sans for god rock ‘n’ roll

Fraksjonen-w
Fraksjonen
er et coverband som setter sin ære i å spille låter som skaper trøkk og gjenkjennelse i salen. Det går på rocke-hits fra hele rockehistorien, fra storheter som Bob Dylan, Kinks, Neil Young, AC/DC og Metallica, «one hit-wonders» som Joan Jett, med en god sveip innom norske storheter som Jokke og Raga. Se heller ikke bort fra en og annen opprocka discohit som nyter godt av fete gitarer med tette riff.

Fraksjonen ble dannet i 2006, som en «rockefraksjon»og utbryter fra det store Byrockratbandet, pga sin felles interesse for å spille god rock’n’roll. Bandet består av Tore Ising på trommer (eks Ruphus og Rolf Raddis band) og Jan Borring på bass (eks. Boastein). Ryggraden i bandet er mao. bunnsolid og full av erfaring. På to stk. sorte Gibson-gitarer pumpes riffene etter flere års samspill både pent og tungt ut gjennnom to gamle Marshaller av Knut Børtnes og Lars Owe Kristiansen. På vokal gjør Solveig Nowacki alltid en imponerende innsats med en stemme som dekker spennet av både mannlige og kvinnelige rockevokalister, uten å gjøre skam på verken Bon Scott eller Kurt Cobain, Lars Lillo Stenberg, Wendy James eller Joachim Nilsen.

Du kan med andre ord vente deg en parade med rockehits som nekter rockefoten å hvile mer enn den tida det tar å kjøpe en øl i pausen!
www.fraksjonen.com