FROSTROCK 2017 m/ Ghost Avenue + Electric Rail Express + Big Bad B Band + Ynk!

BILLETTER ID 20 ÅR, KR.150- I DØRA FRA KL.20.00      FACEBOOK-EVENT
Forsalg på Ticketmaster.no / Narvesen/ 7 Eleven Kr.150
(inkl. Kr.20 billettavgift)
Frostrock17 plakat
Like sikkert som vinteren med eller uten frost kliner den årlige Frostrock-festivalen på Gamla i februar til for fjerde gang og nå med sitt tyngste program hittil. Det som begynte som en venners-venner fest med band fra Akershus og Romerike er fortsatt også det, men åpent for alle som vil ha med seg denne showcase-konserten av fete rockeband på veien opp, ut og fram.
I spissen for arrangementet står den entusiastiske ildsjelen Jørn Scholz som og står bak konseptet Bygderock som arrangeres i Nittedal 17 mars, men som i forkant viser fram det bygda rett utafor hovedstaden har å rocke med.
FACEBOOK

Ghost AvenueGHOST AVENUE
slipper sitt tredje album 3. februar. Fredagen etter, den 10., spiller de på Frostrock på Gamla. Er vi fornøyd med å ha dem med oss? Ohh Yeah! Bør du ta turen og få med deg en solid dose Heavy Metal og Hardrock slik Heavy metal og Hardrock skal spilles? Double Ohh Yeah!!!
WEB  FACEBOOK  SPOTIFY  YOUTUBE
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=4mthk8KNe8k[/youtube]

Electric Rail ExpressELECTRIC RAIL EXPRESS
en en hardspillende stonerduo fra Hamar. Fredag 10. februar kan du møte dem på Gamla. Disse gutta vil du IKKE gå glipp av – aldri før har kun et lite trommesett, en gitar og én vokalist laget så mye tøff lyd.!
FACEBOOK VIDEOke

Big Bad B BandBIG BAD B BAND
er et groovemetal-band fra Oslo, bestående av fire karer med høyt hårfeste og lavt tyngdepunkt. De spiller rock slik rock skal spilles: tungt, hardt, rått og brutalt, uten dikkedarer og uhumske akkorder.
FACEBOOK
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=DU2l0YpYKZw[/youtube]

YnkYNK!
er et hardtspillende band bestående av voksne herrer med fot for harde riff, raske gitarer, tung bass, intense trommer og rock med trøkk. Musikken de speller er nok litt i i slitsomste laget for gutta, så fredag 10. februar kan du se dem Ynke seg på Gamla. Dette blir vondt!
WEB  FACEBOOK
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=YRG2038po2c[/youtube]