Big time boozin’, late night cruicin’, no time for loosin’. Beyond Rock ‘N’ Roll på kvinnedagen! m/ KRÜTT + CANOON + FUNERAPOLIS + REVERENDS

,

Billetter Kr.100 i døra fra KL.21.00                                             FACEBOOK-EVENT
KRÜTT

har skjønt at det viktigste i universet er damer, rock og dynamitt. Med låter som “Pels på knaggen”, «Rasken», “Whisky og kola” og “Danzer på Panzer” gir de alt som er Harry et nytt verdensspråk.

Med Harry-base i Ålesund har de etterhvert skjønt at Harry ikke kan begrenses til hverken geografi, utseende eller dialekt, men er et universalt språk som selv kan oppfattes av fortapte sjeler i grisgrendte strøk som Hedmark og Nord-Norge. Med iherdig frelse og hjernevasking har de lurt med seg punkrock-bråkebøtter fra disse metropolene inn i Harry-Kirken for å sprite opp gospel-orkesteret sitt med både bass og trommer.

Ja så opplevelses-hungrige som disse Harry-kameratene er så har de til og med spillt på Skaugstock-festivalen på Toten og på store deler av Østlandet, men nå satser denne Krütt-tønna alt på gjennombruddet i hovedstaden.

Sjekk ut Krütts nye låter på NRK Urørt fra EP´en de nylig ga ut sjæl.
All vestkantsoss er herved advart!
www.nrk.no/urort/artist/Krutt/default.aspx
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AwYtNouygP0[/youtube]

CANOON
lefler med tung, hard og fengende rock `n roll og er fra Kølabånn. Bandet har holdt på siden 1999 oga ut EPen: Cowbells from Hell i 2007. I 2010 kom albumet: Dark Side of Canoon.

Skiva kan kjøpes hos Big Dipper, på metalpuben Rock In og på Pamparius Pizza på Kolbotn.
www.nrk.no/urort/Artist/Canoon/default.aspx
www.facebook.com/pages/CANOON/224134307615830
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=q11yaW8eLNs[/youtube]

FUNERAPOLIS
Med meriterte medlemmer fra Knarvik, Ålesund og Hægebostad er FUNERAPOLIS et lunefullt band med musikalsk inspirasjon fra den dystre del av metalindustrien.

Funerapolis spiller Doom metal med innslag fra rock`n heavy. På den lyriske siden lukter det svovel og død lang vei. Med kraftfull vokal og seige melodiøse riff bør det være gode muligheter for å komme i den rette stemningen. Bandet har betydelige innslag av ny-institusjonell og korpulent okkultisme.
www.myspace.com/funerapolis666
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-uvc9bbzrFY[/youtube]

Dommedags-pønkera REVERENDS er som alltid stinne av action og bola som Schwarzenegger. Denne norske akoplypsen er et møte mellom kryss og tvers og bøtter ut i 5 oppdagelsreisende herrer med Ayatolah of Rock´n´Rolla i front. Med hjelp fra Jesus, Belsebub, Hanukah og Falafel og «End Of Days 2» vil hellvette bryte løs.
www.facebook.com/thereverends666
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ku8wqwiX2r0&feature=youtu.be[/youtube]