FULL FREZ & HARRYROCK BONANZA m/ KRÜTT + CAPTAIN RADIO + KAPPHIPHOPPERS

Billetter Kr.100 i døra fra KL.21.00                                             FACEBOOK-EVENT

KRÜTT

har skjønt at det viktigste i universet er damer, rock og dynamitt. Med låter som “Pels på knaggen”, “Whisky og kola” og “Danzer på Panzer” gir de alt som er Harry et nytt verdensspråk.

Med Harry-base i Ålesund har de etterhvert skjønt at Harry ikke kan begrenses til hverken geografi, utseende eller dialekt, men er et universalt språk som selv kan oppfattes av fortapte sjeler i grisgrendte strøk som Hedmark og Nord-Norge. Med iherdig frelse og hjernevasking har de lurt med seg punkrock-bråkebøtter fra disse metropolene inn i Harry-Kirken for å sprite opp gospel-orkesteret sitt med både bass og trommer.

Ja så opplevelses-hungrige som disse Harry-kameratene er så har de til og med spillt på Skaugstock-festivalen på Toten og på store deler av Østlandet, men nå satser denne Krütt-tønna alt på gjennombruddet i hovedstaden.

All vestkantsoss er herved advart!
www.nrk.no/urort/artist/Krutt/default.aspx

CAPTAIN RADIO
spiller spacepop-psykedelia-rock på norsk. Bandet har gitt ut en skive, “On Your Left, Earth”, og i høst kommer oppfølgeren på norsk.
Captain Radio har månebase i Kristiansand, med både innfødte og bysbarn fra Drammen og Eidskog.

Singelen “Månen” slippes 1. september på Stamp Records.
www.nrk.no/urort/Artist/captainradio

KAPPHIPHOPPERS
leverer rock på totning mæ respekt for Vazelina Bilopphøggers, Maj-Britt, Prøysen og amerikansk garasjrock.

I ei tid da Senterpartiet har regjeringsmakt, joviale totninger florerer på TV og radio, og dialektrocken er på moten som ældri før, er det klart det er interessant for et bredt publikum mæ tregreps garasjrock fra Mjøsregionen. KHH består av n’Kjetil (The Brat Pack, The Terrifieds), n’Simen (Knutens) og n’Lars (Knutens, Asstronaut).
www.facebook.com/pages/Kapp-Hiphoppers/184038531727465