GAMLA FEIRER ROCK`N`ROLL-KONGEN JERRY LEE LEWIS 75 ÅRS DAG – Fri Entré / Bløtekake og CD-giveaways til en del av de første ankomne / Vorspiel fra KL.16.30


Foto: sound-fyles.homepage.t-online.de

Av de få originale Rock´n´Rollerne som nå er igjen av 50-talls ikonene, er det Jerry Lee Lewis, også kallt for The Killer, som står igjen som «The Last Man Standing».

…Hans likesinnede kollegaer Fats Domino, Little Richard og Chuck Berry er og fortsatt der ute og holder sporadiske konserter, men ingen av de, selv om de har herja fælt de også, har hatt et såpass turbulent og herjende liv som Jerry Lee og det er nesten så en må klype seg i armen av at han fortsatt lever og er på veien. Ingen av de andre har heller ikke vært spesielt flinke til å gå i studio de siste årene, mens Jerry Lee nå i en alder av 75 er plateaktuell med sin nye CD «Mean Old Man», som denne måned ble utgitt i Norge.

Derfor syns vi det er på plass med et storslått bursdags-kalas for mannen bak konge-låter som «Great Balls Of Fire», «Whole Lotta Shaking Going», «High School Confedential», «Rockin My Life Away» for å nevne noen veldig få av hans gedigne liste av innspillinger, å slå på stortromma og innvitere deg ned på Gamla fra KL.20.00 på onsdag, eller fra KL.16.30 om du vil!

Faktisk starter vi dagen med Jerry Lee dokumentarer og live-konserter på storskjerm fra da baren åpner KL.16.30, men fra KL.20.00 blir det både bløtekake og give-aways på hans nye CD til de første som kommer, samt spesielt utvalgt bursdags-sprudlevann å få kjøpt til kaka.

PROGRAM JERRY LEE LEWIS 75 ÅRS DAG PÅ GAMLA:

KL.16.30 Baren åpner med Jerry Lee dokumentarer og live-konserter på storskjerm

KL:20.00: Bløtekake og CD give-aways på Jerry Lee Lewis nye plate «Mean Old Man» til en del av de første som ankommer.

KL.20.30: Lytteparty på Jerry Lee Lewis nye plate «Mean Old Man»

KL.21.00: Jerry Lee Lewis-Quiz med Jerry Lee-premier

KL.22.00: DJ Red Planet spiller fra hele Jerry Lee Lewis-kataologen

KL.23.00: Jerry Lee Lewis-konsert-klipp på storskjerm fra både 50, 60, 70 og 80-tallet.

KL.00.30: Stenger baren, evt holder oppe utover natta så lenge det er liv og røre m/ DJ Red Planet bak Jerry Lee-spakene.

JERRY-LEE VIDEO MEDLEY
FACEBOOK EVENT

Takk til Universal Music for samarbeidet med å profilere Jerry Lee Lewis nyeste CD «Mean Old Man».