Et av verdens ledende band innen Garage-Rock, nemlig THE CYNICS (US) + deres norske svirebrødre: THEE MONO SAPIENS (N)

The-Cynics-w

– Vår mann i avisa, det ultragerende talerør in Rawk,- Egon Holstad mener følgende:

The Cynics, altså! Herre vår garasjehatt! I de senere år har begrepet garasjerock blitt misbrukt og skjendet av både uvitende musikkjournalister og talentløse trendnisse-band som ønsker seg denne hedersbetegnelsen på sin egen musikk. Ingen nevnt ˆ alle glemt.

The Cynics er derimot selve inkarnasjonen av begrepet, og i lag med The Cramps, The Fuzztones, The Lyres og Dead Moon utgjør våre helter fra Pittsburgh selve spydspissen innen denne herlige genren.
For The Cynics har absolutt alt et band skal beherske. De er dritgode til å spille, de har en helt fantastisk bra, hinsides tøff og fandenivoldsk vokalist og frontfigur, de spiller hver eneste konsert med et vanvittig intensitetsnivå som gjør at man hver gang skulle tro det var deres siste, de er morsomme, de ser tøffe ut og på toppen av det hele har de låter nok til å sette ethvert talent i pinlig forlegenhet.

The Cynics er for verdens garasjerock hva Krag-Jørgensen er for skandinavisk rifleproduksjon.

Sist The Cynics gjestet Gamla var oktober 2006. Bandet dro fullt hus og sto for en av de mest intense og teknisk sett imponerende rockekonsertene vi noensinne har hatt på Gamla. Det er bare å glede seg sier vi!!!
www.myspace.com/thecynicsrocknroll

Support:

Thee-Mono-Sapiens-w
Hadde Thee Mono Sapiens vært like gode på marketing og karrierestrategiske valg som de er på å lage låter og fremføre dem live, ville de etter all sannsynlighet ledet landet med ei mindretallsregjering, og der Oljefondet i sin helhet hadde vært satt av til forskning for å gjenopplive og sette sammen et superband bestående av samtlige originalmedlemmer fra The Sonics, The Cramps, The Music Machine, The Seeds og The Standells. I stedet har de frasagt seg all makt for heller å kunne lefle med mørke undergrunnskrefter, lete etter resepten for Det Ultimate Primalskriket og – ikke minst – finkvesse kunsten å knuse unge pikehjerter på løpende bånd.
www.myspace.com/theemonosapiens