GOTHAM NIGHTS 20-ÅRS JUBILEUM & HALLOWEEN-PARTY m/ Horror-Punkerne ZOMBINA & THE SKELETONES (UK) + DJ Eveghost + DJ Krazy Cat (UK)

BILLETTER ID 20 ÅR, KR.150 I DØRA FRA KL.21.00          FACEBOOK-EVENT
Gotham-Nights
GOTHAM NIGHTS
fyller 20 i år, og hva er vel mer passende enn å feire det med et skikkelig Halloween-party?

Det blir band, det blir ballonger, det blir mimring, kostymekonkurranse og masse mulighet til å danse av seg bootsene.

Gotham Nights startet opp som et engangs-event i i feb 1995, men som ble så godt mottatt at månedlige klubb-kvelder ble til for kjernen av goth´ere i Oslo. I første omgang var det DJ´s som Stefan Rosell og Atle Boysen som sto for hjertepåfyll av Goth-Rock, men live-musikk ble og kjapt en must for å holde miljøet levende, ikke minst med up&coming lokale helter.

Nå 20 år senere etter tilhold på mange klubber, hvorav Skuret er blitt hjemmebane er et av Oslo´s eldste klubbkonsepter fortsatt oppegående og returnerer tilbake til Gamla hvor flere klubbkvelder ble avholdt i 2008.

Hva skulle ikke da være mer naturlig enn det med husets kjente spøkelser, at Gotham Nights slår på stortromma på selveste Halloween-kvelden med et skikkelig Halloween-party frontet av de engelske Horror-punkerne i Zombina & The Skeletones som sammen med DJ Eveghost + DJ Krazy Cat (UK) gir deg god kaldsvettende Goth-Rock, Death-Rock, Bat-Cave, Gothabilly, Horror-Punk, Darkwave, New Wave, Industrial, Post Punk og små dryss av andre, relaterte genre.
www.facebook.com/events/527986010711300/
Zombina-&-The-Skeletons-(2)-w
ZOMBINA AND THE SKELETONES
Etter å ha turnert europa grundig med fjorårets album Charnel House Rock er ZATS klare for Gotham Nights’ jubileumsfest! De er et kickass liveband og med sin skrekkfilmbesatte goth-punk-psychobilly-blanding er de det perfekte halloweenbandet. Gled dere til ZATS’ første opptreden i Norge!
Zombina and the skeletones *official*

The mutant child of The Misfits and The Shangri-La’s”
— Rachel Owen, Vive Le Punk

«The kind of thing that could and should have saved Top Of The Pops»
— Kate Hodges, Bizarre

“A skull stuffed full of punk and 60s pop melodies and claw full of raw garage power”
— Paul Ragitty, Rock Sound

«Electrified party punk for ghouls with ADD”
— Tomb Dragomir, Rue Morgue

Hear more at http://zombinaandtheskeletones1.bandcamp.com/
Read all about it at http://zombinaandtheskeletones.blogspot.co.uk/