GREENMAN og deres Indie-ana gjenoppstår + THE MAKING OF GENTLEMEN som ønsker velkommen til et sted mellom Gud, Djevelen og flaska

The-Making-Of-Gentlemen-wThe Making of Gentlemen er fra Oslo. Vi spiller relativt selvbehersket rock’n roll full av kaffe, dårlig samvittighet og gamle røtter. Vi har eksistert siden sommeren og høsten 2008. Disse menneskene spiller og synger: Odd Kristian Svedal; trommer, Ole Kristian Honerud; bass, Marie Alming; tangenter og cello, Karl-Kristian Waaktaar; tangenter og vokal, Mats Rybø; vokal og gitar.

De fleste av våre låter er skrevet og komponert av Mats Rybø som også har skrevet for The Fabulous Lightbulb Society og skriver for Katzenjammer. Karl-Kristian Waaktaar bidrar også med et par av sine komposisjoner.

Velkommen til et sted mellom Gud, Djevelen, flaska and a damn good time.
www.myspace.com/makinggentlemen

Greenman-wGreenMan består av fire eminente musikanter, og startet opp høsten 2005. Bandet gjorde i perioden 2005 til 2007 en mengde konserter både i og utenfor Oslo. Alle med svært god tilbakemelding fra publikum. I 2007 valgte bandet å legge opp. Nå, to år senere, blir det nok en anledning til å se GreenMan tilbake på scenen.

Som alle band med respekt for seg selv skriver GreenMan sine egne låter. Disse beveger seg stilmessig mellom rock, indie og americana med et snev av ulike andre sjangere. GreenMan har av publikum blitt sammenlignet med blant annet Eels og Lou Reed.

Denne konserten gjør at dere som husker GreenMan får anledning til å høre låter som ”Our house”, ”Lonely, alone” og ”Losing yourself” live nok en gang.

GreenMan består av Bjørn (vokal og gitarer), Espen (bass og vokal), Helge (trommer) og Jan-Roger (tangenter). Espen spiller til vanlig i Penny Parker, mens Bjørn og Jan-Roger normalt ses på scenen i Lady Moscow.
www11.nrk.no/urort/Kontakt/GreenMan/default.aspx