GUTTA PÅ GANGEN RELEASE-PARTY + frecvens

,

BILLETTER KR.100,- I DØRA FRA KL.21.00                            FACEBOOK-EVENT

Gutta på Gangen lanserer EP´en ”All ferdsel på sporet forbudt”
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4ZndiQfoBCc&feature=youtu.be[/youtube]

Oslobandet Gutta på Gangen (GPG) representerer noe nytt og innovativt i den norske musikkfaunaen! Uten å ta seg vann over hodet, eller påberope seg æren av å finne opp kruttet på nytt, så er de definitivt der det smeller…

Med akustiske gitarer, en oppvekst i Groruddalen, musikalsk inspirasjon fra rock, lyrisk inspirasjon fra norsk hip-hop sin gryende fødsel og tenårenes glød, startet historien om Gutta på Gangen (GPG). Deres budskap handler om identitet, tilhørighet, satire, sjel og det å underholde på en genuin og ekte måte. Denne gløden er nå blitt til flammer!

De har aldri ønsket å knytte seg til èn sjanger, men å variere musikk mellom flere sjangere på en enkel og behagelig måte. På sin måte! Det finnes så mange regler og etiketter der ute, så mange ”roller” som forplikter. Gutta på Gangen leverer fengende pop på norsk, med en god del humor, selvironi, jovialitet og åpenhet. De velger å leke med ordene, leke med musikken, være kreative, senke skuldrene og smile. De går ut på banen for å ha det gøy!

Dagens GPG line-up består i tillegg til Wallace/Bruvang av Harald Galåen på keyboard/piano, medlem av bandet siden sommeren 2011. Godt backet opp av produsent og musikalsk tusenkunstner Knut Andresen (Audiorommet)

Med masser av stolthet presenterer de nå sin første EP ”All ferdsel på sporet forbudt”. En metafor som kan tolkes på mange måter, men for GPG betyr det først og fremst det faktum at de har tråkket opp og preparert sine egne spor. Resten er opp til hver og en. Fem hitlåter som fortjener det norske publikums oppmerksomhet!

Responsen har heller ikke latt vente på seg. GPG har vært innom Marienlyst og blitt intervjuet av NRK P1 i programmet ”norsk på norsk” i forbindelse med EP lanseringen.

De gleder oss til releasekonsert på Gamla lørdag 29. september. Til å vise fram 2012 utgaven av GPG med fullt band. I tillegg til den vanlige trioen stiller Knut Andresen på trommer og Ole Kristian Wetten på bass. De legger lista skyhøyt når de entrer scenen denne kvelden. For å gi sine trofaste fans, nye fans og ikke minst seg selv en kveld som er verdt å minnes!
www.guttapagangen.com
www.facebook.com/guttapagangen

f r e c v e n s
er et Norsk/Svenskt, elektronisk synth band, som ble etablert i 2oo9. Gruppen består av 2 band medlemmer. Jonas Sori Andresen & Fredrik Bjerkland. Gruppens inspirasjons kilde kommer fra Depeche Mode, Kent og Mesh. Frecvens har røtter fra synthbyen Arvika (Sverige). I høy elektronisk klasse spilles egen produsert synth musikk og flere kjente coverlåter fra den elektroniske synth verden.
http://frecvens.bandpage.com/
www.facebook.com/frecvens