GUTTA PÅ GANGEN tilbake på Gamla med Hip Hop på gitar og lystige publikumsdialoger

Billetter i døra fra KL.21.00: Kr.80,- Ikke Forsalg


Lørdag 13 november har Gamla igjen gleden av å presentere Gutta På Gangen (GPG) og gi publikum nok en morsom og underholdende konsertopplevelse.
En konsertopplevelse hvor band og publikum oppnår en unik dialog og hvor publikum gjerne blir en del av konserten selv.

Gutta På Gangen er et Oslo-band som ikke lar seg falle så lett ned i noen spesiell sjanger eller bås.
Opprinnelig var intensjonen om å starte et rockeband i den klassiske stilen, men i mangel av andre band-medlemmer og en viss utålmodighet, utviklet de sin egen musikk-stil. Her snakker vi om kreativitet uten rekkevidde.
GPG har spilt sammen ca 10 år og har skrevet ned dagboken i melodiske linjer. Med inspirasjon fra norske hip-hop artister og en god porsjon selv-ironi er dette en sjanger utenom det vanlige.
Alt sammen ikledd fengende akkustisk rock med innslag av tunge beats, trekkspill, munnspill og piano, som de har ført pennen på selv og lagd noen unike låter av.

Dagens GPG line-up bestårn av:
Lasse Wallace Johansen;
gitar, munnspill og vokal. En svært kreativ mann som har utallige punsj-line’s i utallige tekster. Lasse har vært med siden dag 1 i GPG og kommer til å være der til han stuper.
Roger Bruvang; gitar, synth/keyboard og vokal. Produsent i Benny records og vært med siden dag 2 i GPG.
Tor Ivar Nilsen; Bass og vokal. Torris er den som fyller lokalet med groove og tyngde med sin funky og fengende bass! GPG låter fyldigere og behagelig tyngre med vår nye bassist på laget. En ny dimensjon som har forsterket GPG betraktelig!
http://nrk.no/urort/Artist/GuttaPaGangen/default.aspx