GUTTA PÅ GANGEN + ADJUST + «frecvens»

,

BILLETTER KR.100 I DØRA FRA KL.21.00                                                            ID: 20
FACEBOOK-EVENT

Gutta På Gangen er et Oslo-band som har spilt sammen ca 10 år. De lar seg ikke så lett settes i bås. De har har skrevet ned dagboken i melodiske linjer og utviklet sin egen musikk-stil i en salig kreativ blanding av indie-pop-rock-vise-allsang etc.
Kvartetten har inspirasjon fra norske hip-hop artister og en god porsjon selv-ironi samt akustisk rock med innslag av tunge beats, trekkspill, munnspill, piano og synth.

Når GPG entrer en scene, er det for å tilby publikum noe mer enn bare en musikalsk opplevelse. De er der for å lage show, holde en god dialog og la dem føle de er en del av selve konserten ved å dra de med på allsang.
www.myspace.com/guttapagangen

Adjust spiller alternativ rock, med sans for melodi, dynamikk og sjangerblanding. Surf, pop, hardcore og psykedelia går hånd i hånd med oddetallstakter. Mørk kvinnelig vokal, tung og insisterende bass, skranglende, støyende gitar og trommer som veksler brått mellom minimalisme og utblåsninger er andre sentrale stikkord. Adjust har holdt på siden 2008 og er endelig klar for å bryte vannflaten.
Ajust på Facebook

«f r e c v e n s» ble etablet som et elektronisk band i 2009 og er insperert av » Depeche Mode, Kent og Mesh. Gruppen består av 2 medlemmer, Jonas Andresen og Fredrik Bjekland som har røtter fra synthbyen Arvika i Sverige. De spiller Elektronisk synth musikk i høy klasse, og mener selv de kanskje har flere hit låter i denne sjangeren..
www.myspace.com/frecvens