GUTTERBALL – Garage-Rock Festival m/ The Revellions (IE) + Thee Gravemen (UK) + Peter Berry & The Shake Set (NO)

ROCK & SPESIAL-REISER INNVITERER DEG TIL GUTTER BALL 24 + 25 + 26 SEP:

Billetter Kr.190 for fre 25 sep fåes i døra fra KL.21.00
Om Gutterball

PROGRAM FRE 25 SEP – DØRENE ÅPNES MED DJ´S KL.21.00 –
DJ Erik Elevetaor (N) + Måns Maggot (Swe) + Reverend Billy Hill (Swe) holder deg våken hele natta!!!

BAND PÅ SCENEN:

THE REVELLIONS (Irland)

THE REVELLIONS (Irland)

Var du på Funhouse under Klubb-Øya? Ja, da vet du hvor skal innfinne deg denne fredagen. Bandet startet som et rent instrumentalt surfband, men har nå bestemt seg for også å inkludere vokal. Og det låter helt fabelaktig. Med komboen desperat sjelevreng og primalskrik, pumpende farfisaorgel, hvinende gitarer, tromme og bass og noen låter så fulle av rastløs sjelevreng og aggressiv flekking av rocktenner at det er en fryd, er det bare å takke og bukke. F.eks. er låten «Telling Lies» en av de mest nådeløse break up-låter siden svanesangen til «My Midnight Creeps». Til tider kan The Revellions minne om allerede nevnte The Defectors, bare at de er enda litt hardere og mer sinna. Og selvsagt har de bollesveis! Det er altfor lite bollesveis i rocken i dag. Bollesveis er tøffere en beis!
www.myspace.com/therevellions

THEE GRAVEMEN (Swe/UK)

THEE GRAVEMEN (Swe/UK)

Thee Gravemen er en duo bestående av Lee Tea (gitar og primalskrik) Daz Tras (voodoo-trommer og primalskrik). Men frykt ikke: Dette er IKKE et nytt svar på Kings Of Convenience, men derimot en rockabilly/garasje-duo som skremmer Fanden på flatmark på høylys dag. Mens halve Norge er ekstatiske over den overjoviale puddertissen Timbuktu, er Thee Gravemen bandet som bringer stoltheten til Skåne tilbake der den hører hjemme. Ja, faen, dette er bandet som analvoldtar Timbuktu med en umoden og diger, genmanipulert ananas på turbodreven drill. Gled eder!
www.myspace.com/theegravemen

PETER BERRY & THE SHAKE SET (N)

PETER BERRY & THE SHAKE SET (N)

Ah! Tenk deg Liverpool anno 1963. Bill Shankly har akkurat etablert Liverpool FC som balløyas beste fotballag, beatlemania har tatt fulstendig av, gatene myldrer av søte piker i miniskjørt og loff i håret, Gerry & The Pacemakers’ «You’ll Never Walk Alone» runger i gatene, Herman’s Hermits er i sine glansdager, The Searchers brøler ut «Needles And Pins», pikene i miniskjørt og loff i håret hyler seg blodhese og og og… det finnes ikke bedre sted å være i i hele verden. Så var det over. Men fortvil ikke! For Pete Berry & The Shake Set tar deg tilbake til nettopp dette herlige crescendoet. Med medlemmer fra briljante, men akk så oppløste Indikation, og to helt avsindig sterke fonogrammer i bagasjen, er dette rett og slett bare nødt til å bli en minnerik og attråverdig seanse. Alle i kor nå: Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik!!!
www.youtube.com/watch?v=HiX1eM4H-e8

– Bandtekster av Egon Holstad