HAGLE & KÅNNJAKK presenterer LYDEN RUNDT MJØSA m/ Hagle & Kånjakk + Svartepeeng + Godstog & J-Ex + DØNK + DJ Tba + Vernisage + Tattoo

HAGLE & KÅNNJAKK PRESENTERER LYDEN RUNDT MJØSA

BILLETTER ID 20 ÅR, KR.150,- I DØRA FRA KL.18.00    FACEBOOK-EVENT Forsalg Kr.150 på Ticketmaster.no (inkl. Kr.20 i bill.avg.) Fri entré KL.15-18Det har gått fem år siden den lokale gjengen i Hagle & Kånnjakk først fant veien til Grisebingen studio utenfor Hamar. Debutlåta «Hamar, Hagle & Kånnjakk», lansert i desember 2012, banet vei for det som skulle bli et ellevilt år for Rey-Dar, Glenn Glider og resten av gjengen. Hagle & Kånnjakk er spesielt godt kjent for sin evne til å skildre den lokale fest- og utelivskulturen, men bandet er også opptatt av å hedre hjembyen Hamar. Storhamarsenteret fikk sin egen låt i form av «Las Megas» våren 2013.

Fire år senere var bandet tilbake, det med en låt som oser av ekte norsk rocketradisjon hedrer de Brygga Kiosk på Skibladnerbrygga og pølsevarianten «Spesial». Sangen fikk tittelen «En Hyllest».

Med godt over 40k visninger på «comebacket» og stor begeistring blant lokalbefolkningen kom forespørselen fra Storhamar Hockey, de ønsket en ny låt til sesongen 2017/18. «Etter en helg i studio kom vi opp med en låt som balanserer på knivspissen mellom blodharry og livsfarlig for hoftepartiet, nemlig Tannløse Vikinger» – Tony Tømmer.                                       https://www.youtube.com/watch?v=AequpUZA9n4
Musikkvideoen til låta er spilt inn i samarbeid med dronepilot og fotograf Stian Frøysang og Bjørnar Fjeldberg. Selve videoinnspillingen fant sted i September 2017 i CC Amfi og på toppen av kornsiloen på Hamar-vest. Sjefen sjøl – Patrick Thoresen er godt synlig. Tannløse Vikinger har premiere på kuba i CC Amfi under serieåpningen Tirsdag 12. September og blir etter dette introlåt for Storhamar under sesongen 2017/18.

Tannløse Vikinger og En Hyllest ligger tilgjengelig digitalt på YouTube, Spotify, Tidal og de andre strømmingstjenestene.
Hagle & Kåjakk FACEBOOK