HAIL! (US) m/ blytunge ansatte og fortid i Slayer + Judas Priest + Megadeath + Ozzy Osbourne m.fl + support av VANISHING VOID + TANTARA

Billetter Kr.250, i døra fra KL.21.00 + Forsalg Kr.200 + avg på Billettservice.no
+ Posten/Narvesen/7-Eleven hvor reserverte billetter kan hentes og betales
FACEBOOK-EVENT                                                  LIVE WIRE BOOKING PRESENTERER:

HAIL! er en global turne maskin bestående av et brorskap fra noen av Metalen’s  største bidragsytere i sjangeren.

HAIL! ‘S medlemmer på denne turneén er trommis Paul Bostaph (SLAYER,TESTAMENT, EXODUS, FORBIDDEN), vokalist Tim «Ripper» Owens (YNGWIE MALMSTEEN, JUDAS PRIEST, ICED EARTH, BEYOND FEAR), bassist James LoMenzo (MEGADETH, BLACK LABEL SOCIETY, WHITE LION, OZZY OSBOURNE) og nyeste medlem, gitarist Dave Linsk (OVERKILL).

De siste årenes turneér har bygd seg opp til å bli en verdensomspennende tilstedeværelse for HAIL! som har skapt mye morro og fantastisk feedback fra fansen.
Som en del av HAIL! har de hatt den store muligheten til å dele scenen med en utrolig rekke talentfulle artister som sjenerøst har hjulpet de i sine karrierer, – musiker venner som HAIL! respekterer og holder kjært, i likhet med sine fans.

Vokalist Tim «Ripper» Owens (ex-Judas Priest, Beyond Fear, Yngwie Malmsteen) sier «så mye av min kjærlighet til musikken kommer fra spenningen av de tidlige årene, og var noe spesielt som aldri vil skje igjen. Jeg ønsker å gjenskape den spenningen og HAIL! har gitt meg en unik mulighet til å gjøre det. I tillegg til å spille sanger fra våre egene band, hyller vi de bandene som banet vei for oss alle. Dette er låter vi har vokst opp med og ikke minst, er fans vi også. »

«Når livet er svart gir HAIL! meg et kick av frihet til å sette tankene på noe annet ved å ha det gøy og spille fete låter for Metal fans «, sier Megadets Dave Ellefson. Ripper fortsetter «Hail! er det beste av alt fordi vi ikke har noe press på oss – vi kan gå hvor vi vil, når vi vil og spille de låtene vi ønsker. Frihet er gøy! »

HAIL! vil ha med seg kjente norske metal artister som special guests på noen av låtene på scenen!
Special Guests TBA
www.facebook.com/pages/HAIL/257350364318451
www.myspace.com/hail


VANISHING VOID

er et ferskt metal band fra Oslo som de siste par månedene har bygget seg opp et godt rykte som et hardt slående live band. De satser hardt og blir å finne på scener i hele Norge i 2012.
www.facebook.com/VanishingVoid


TANTARA
Live Wire kan med stolthet annonsere at vi har signert en booking avtale med ungguttene i Tantara som vet å holde oldschool thrash metal arven i live!
De har spilt inn sitt debutalbum i legendariske Metallica produsent Flemming Rasmussen’s Sweet Silence Studios i København.

Tantara er klar til å erobre verden, og Live Wire vil gjøre hva som står i vår makt for å hjelpe dem på veien!
www.facebook.com/TantaraThrash?sk=info