Hardrock-Party m/ LYNCH MOB (US) inkl. gitar-vitousen George Lynch + ISSA (Silver Dirt utgår) +Hardrock-Party m/ LYNCH MOB (US) + ISSA + (The Wheel avlyser pga sykdom)

Forsalget er over!
Kun billetter i døra på Gamla fra KL.21.00


Lynch Mob er et markant band i den amerikanske Hard-Rock og Metal-historien og som var sterkt inne i den såkallte “Hair Metal-scenen” noen år etter dens storhetstid på 80-tallet. George Lynch på gitar startet bandet i L.A. i 1989 etter flere år som gitarist i det like sagnomsuste Hardrock/Metal-bandet Dokken, som han hadde flere platinimum-utgivelser og stor suksess med på 80-tallet. George mottok og en Grammy for sitt gitarsspill dette året.


Med orignal-line-up´en av vokalisten Oni Logan, Anthony Espisito og Mick Brown på trommer ga de ut mesterverket “Wicked Sensation” i 1990.
Denne har blitt stående igjen, gjennom de over 20 åra som har gått med både nye line-up´s, brudd og come-back i bandet flere ganger, flere nye plater, alikevel som bandets mesterverk.


George Lynch sjæl har både vært tilbake hos sitt gamle jeg i Dokken, samt startet andre band som Soul As We som han i disse dager leter etter nytt navn på og spør fansen om hjelp om.

Når man ser på bandets historie så har det vært mange sterke kreative sjeler innom som har ført bandet både høyt og lavt, men de har ikke alltid vært like heldige med tidsunktene for ny-lanseringene. Eksemeplvis som da de fullstendig drukna i Grunge-bølgen i 1992 med selv-titulerte “Lynch Mob”.

Nå har George teama seg opp med original-vokalist Oni Logan igjen og dratt med seg 2 yngre nye våpendragere og nylig gitt ut skiva “Smoke and Mirrors” som George mener er den beste etter “Wicked Sensation” og som helst burde ha vært dennes oppfølger-skive, men den kommer først altså nå hvor bandet nå er på verdensturné for å tilfredstille fansen i Europa.

Det er altså 17 års siden George Lynch og Oni Logan sto på scenen sammen, men ryktene vil ha det til at de har funnet tilbake den unike formelen som ga de det store gjennombruddet i starten av deres karriere og at de med dagens line-up er mer eksplosive enn noensinne.

George Lynch´s gitarspilling er fortsatt noe for seg selv inne i denne kategorien av Hardrock og Metal og som har inspirert en mengde av nye gitarister verden rundt. Han har både gitt ut DVD´er, har egne gitar-klinikker og reiser rundt med kurs, fått gitarer og gitar pick-ups kallt opp etter seg og vært med på ut å utvikle gitar-effekter.
http://georgelynch.com/wordpress/
www.myspace.com/lynchmobrocks

At vi på Gamla her står foran et supershow med en av verdens beste gitarister er tydelig.
Kvelden forsterkes ytterligere når deres norske svire-hardrock-brødre og søstre i ISSA
dukker opp på scenen før Lynch Mob.


ISSA
Hjulpet av produsent Ronny Milianowicz (Saint Deamon) og noen killer musiker som Peter Huss på gitar, Uli Kusch (ex Masterplan, Helloween) på trommer, Nobby Noberg på bass og Tim Larsson (Nick Lachey) på keyboard, klarte Issa å skape et flott album som tilbyr fengende tekster, fete gitarriff og en skarp lyd. Beskrivelser som Brother Firetribe møter Treat med tonnevis av melodier og holdning, «Sign of Angels» har låtskrivings bidrag fra Joacim Bokser (Hammerfall), The famouse Martin Brothers, Thomas Vickstrom (Candlemass), Daniel Flores (TMOMS), Soren Kronkvist (Crash System) og mange flere !
Albumet som inneholder radiohiten «I´m Alive» har fått strålende kritikker verden over.
www.issasite.com

www.facebook.com/home.php?#!/event.php?eid=390346311356