HAVRESEKKEN # 5 – En musikalsk studietur med 4 band du ikke vet du liker – Kom og fordel gryna på den artisten som fortjener de mest…..


HAVRESEKKEN # 5

HAVRESEKKEN er en nystartet konsertserie i Oslo med en unik profil som et slags «troll-i-eske»-konsept da bandene som spiller ikke avsløres på forhånd.
En kveld i måneden gir de deg artister du ikke vet at du liker, sanger du ikke har hørt.
Havresekken er hemningsløst sjangernøytralt, duggende friskt og befriende fritt for navlebuskende trendsjåvinisme.
En kveld med Havresekken kan by på alt fra knallhard kveding til folkelig rock, seig jazz, stram elektronika eller fullstendig fri blues.

Denne utradisjonelle formen for konsertarrangering har allerede etablert seg i Oslo som et svært populært konsept og holdes på forskjellige konsertsteder i Oslo hver gang.
Onsdag 27.oktober åpnes Havresekken igjen da på Gamla med både ponnipop, beduinbeats, persisk eventyrmusikk og skranglerock
og hvor du fysisk kan fordele gryna etter hvilket band du synes fortjener mest av billettinntektene

De fire artistene denne kvelden er følgende:

ARTIST #17 — Beduinbeats —
Denne artisten er Begivenhetenes sentrum og selve Midtpunktet. Han oppgir kostymedramaet som forbilde, låner eksotiske elementer uhemmet fra alle verdens krinkelkroker og koker dette sammen til en uimotståelig vidundermiks med heftige basslinjer og underlige og vidunderlige taktarter.

ARTIST # 18 — Indie-pop-perler —
Her møtes Brian Wilson, Beatles, Lars Lillo Stenberg, Emmylou Harris og små ponnier. Bandet har spilt over hele Europa og sjarmer alltid publikum i senk med sine lekre indie-pop-perler. Med seg til sekken har de en hel bråte nye sanger og en single som smakebit på deres nye plate som kommer på nyåret.

ARTIST # 19 — Persisk eventyrmusikk —
Denne iransk-norske artisten har gått i lære hos de store mesterne innen klassisk persisk musikk, og trakterer hundrestrengs-instrumentet santur til fingerspissene. I fjor ga han ut et fantastisk album, og på Havresekken kan du endelig høre han live. Vakkert, intenst og suggererende!

ARTIST # 20 — Skitten og høylytt skranglerock —
Skitten nowave for skitne tøser og sprengkåte menn har noen kalt dette. Dette bandet dukket opp fra intet våren 2010 og har på rekordtid spilt, skrålt og skreket seg rett hjem hos folk. De var en de første bookingene til neste års by:Larm, men før det svipper de innom Gamla. Sykt bråkete! Sykt upassende!

Havresekken Bukking

www.havresekken.no
www.twitter.com/havresekken
www.facebook.com/pages/Havresekken/119302188110694
www.flickr.com/photos/havresekken