HIEROPHANTOM + THE MAKING OF GENTLEMEN

Billetter Kr.100 i døra fra KL.21.00                                              FACEBOOK-EVENTHIEROPHANTOM
er de uekte firlingene til Ritchie Blackmore og mora di.
De ble satt ut i skogen tidlig på 80-tallet en gang, men ble reddet av en ond sjaman som gjennom oppveksten tvangsforet dem med et sonisk heksebrygg, bestående av ulike deler Depeche Mode, Alban Berg og Rory Gallagher.

Da de kom i puberteten ble de solgt til et russisk bjørnesirkus hvor de ble pisket til å danse av Rob Halford. Etter at de tilslutt klarte å rømme har medlemmene hver for seg tjenestegjort i orkestre som Rock Metal Soldiers, Nude Pube Banglers, Ztøy, Drygolin, TapeTakes, Per Ivars orkester m. fl.

Hierophantom ser frem til å mishandle dine ører med sin eklektiske tungrock!!
Classic Hard Rock! John Paul Jones uttalte i et intervju at den engelske scenen på begynnelsen av 70-tallet var så bra fordi alle var musikere i ordets rette forstand, og dermed hadde vidt forskjellige inspirasjonskilder. Det samme kan sies om Hierophantom, som tar opp tråden fra før hardrocken ble kjip, og gir deg alt du har savnet ++!!
www.facebook.com/pages/HIEROPHANTOM/196387477134921

THE MAKING OF GENTLEMEN
er et Oslo-basert band som spiller intens og dynamisk rock med stor lyd. De har eksistert siden januar 2009 og har siden da spilt konserter både i og utenfor hovedstaden. I år 2012 er både sound og sjanger flyttet nærmere The Cure, David Bowie og Depeche Mode.

The Making of Gentlemen har blant annet spilt på Novafest, Trollrock og Jutulrock sommeren 2011. Tidligere har de også vært booket på Klubb-Øya, Fres-Festivalen og Studentersamfundet i Trondheim. I Mai 2011 hadde de slippfest for en EP med bandets tidlige materiale spilt inn i Livingroom studios i Oslo. I mars 2012 varmet bandet opp for Katzenjammer på Rockefeller. De var også booket til årets Trollrock.

Bandet består av Mats Rybø; vokal/gitar, Odd Kristian Svedal; trommer, Ole-Kristian Honerud;bass/vokal, Marie Alming; piano/tangenter/vokal, Oddmund Brenna; gitar/keyboard/vokal
Bandets låter er i hovedsak skrevet og komponert av vokalist og gitarist Mats Rybø.
www.facebook.com/makingofgentlemen