SHOCK`N`ROLL BRAWL m/ HINDENBÜRG ROCK`N`GRILL + HELLHIKERS + DEAD BEAT

Billetter Kr.100 i døra fra KL.21.00                                             FACEBOOK-EVENT

HINDENBÜRG ROCK`N`GRILL

True Norwegian Knokerock fra Bergen. Litt pønkrock, litt jazzet psychobilly, litt garasjerock – som en blanding av Turboneger, Demented are Go!, Ingenting og Raga Rockers, men først og fremst dansbar rock ‘n’ roll. Har headlinet Stavanger Punkrockfestival, Oslo Psychobilly Weekend (sjekk sistenevnte for referanser) og valgt som naturlig oppvarming for bla. The Cheaters, The Defectors og The Fortune-Tellers.

Hindenbürg Rock ’n’ Grill spiller feitarock ispedd en smell pønkrock og god gammeldags knokebilly. Dette er bokserock i tungvektsklassen. Danse som en dampveivals – stikke som et Boeing 747.
www.myspace.com/hindenburgrock

HELLHIKERS
HellHikers har Rölt siden Djevelen var ung Tenåring og hadde sin Første Röcka Klassefest!!
Men etter Langt om Lenge, Flytting og Fjas, Tvang og Tauing og en Haug med Heseblesende Utblåsninger på Jordiske Skrekkscener, står HellHikers i dag Steilt på Åtte Stylte i ÅleSin City!

HellHikers Fyre HellPönkRöck fra Ræva i Kne, Rett Fram, i Full Fres!
Derfor er Skrifta Klar som Svovel og Sot:
Fæle Fyra, Feite Felga, Flammer, Fyll og Fart!!…
CLEAR THE ROAD!!!»
www.myspace.com/hellhikers


DEAD BEAT,

tidligere kjent som Döden, syr sammen psychobilly, punk og rockabilly til et musikalsk monster som får enhver til å ville riste på liket, bokstavelig talt.

Kombinasjonen død, fordervelse og ståbass skaper et vekkelsesmøte for deg som fortsatt måtte lure på hvor faanskapet egentlig skal stå. Hvor ofte hører du egentlig ordene blodig og potent i samme setning?
www.myspace.com/the-dead-beat