ADRIANA´S GIG-NIGHT presenterer ISSA + AFTER ETERNITY + SINDRI som gir deg Party & Metal i alle vinkler….


ISSA

Hjulpet av produsent Ronny Milianowicz (Saint Deamon) og noen killer musiker som Peter Huss på gitar, Uli Kusch (ex Masterplan, Helloween) på trommer, Nobby Noberg på bass og Tim Larsson (Nick Lachey) på keyboard, klarte Issa å skape et flott album som tilbyr fengende tekster, fete gitarriff og en skarp lyd. Beskrivelser som Brother Firetribe møter Treat med tonnevis av melodier og holdning, «Sign of Angels» har låtskrivings bidrag fra Joacim Bokser (Hammerfall), The famouse Martin Brothers, Thomas Vickstrom (Candlemass), Daniel Flores (TMOMS), Soren Kronkvist (Crash System) og mange flere !
Albumet som inneholder radiohiten «I´m Alive» har fått strålende kritikker verden over..

Issa er en 26 år gammel jente fra Oslo. Da hun var 17år  begynte hun å jobbe seg inn i musikkbransjen som en «demo» sanger for ulike prosjekter i studioer over hele Norge. I en alder av 19år vant hun en konkurranse med nesten 150.000 stemmer ved å synge sangen «Fade Away» som er er skrevet av Stian Aarstad, tidligere medlem av Dimmu Borgir. Sangen ble utgitt på en plate i samarbeid med TV-kanalen Fox Kids.

Hun har turnert sammen med Gaute Ormaasen fra norsk Idol og også utført vokal på flere Metal og Rock oppdrag sammen med band som Gaia Epicus og Illusion Suite. Issa har gjort over 400 shows som en vokalist med forskjellige band i Norge. Hun har delt scene med internasjonale artister som Basshunter, Quireboys, Nasaret, Status Quo, Dokken, Eric Martin, og med norske artister som Stage Dolls, Wig Wam, Madcon, Paperboys, Postgirobygget, DDE, Jahn Teigen etc.
www.issasite.com


AFTER ETERNITY

After Eternity er et nytt innslag av frisk pust i den norske progmetallscenen. Det plasserer seg på en mer heavy hylle enn mange andre progmetallband med sine harde riff og tøffe rytmer, men passer på å ikke miste den tekniske biten og store pompøse symfoniske partier med følelser og ømhet.  Man får alle aspekter av sjangeren med After Eternity.

Viktige inspirasjonskilder til bandet har vært ledende progmetallband som Dream Theater, Symphony X og Ayreon, men også mer hardtslående band som Soilwork, Dimmu Borgir samt veldig mye Hollywood-filmmusikk.  Alt dette ført sammen fører til ett friskt pust i den norske metallscenen og en hybrid mellom musikk som allerede er der i dag.
www.aftereternity.org


SINDRI

Sindri har i de senere år vært mest kjent som frontmann i Dog Almighty som han startet sammen med forhenværende medlemmer SPAN i Jan 2006. Dog Almighty´s debutskiva gikk innpå den norske delen av VG-lista etter en omfattende Norgesturné den samme høsten 2007.

Dette skjedde etter å ha servert hundrevis av liter fiskesuppe til tusenvis av publikummere som forhenværende vokalist i Farout Fishing og satt ølsalgsrekorder på en haug av obskure puber i Norge med det legendariske fjøspunk-bandet The Hoodlums.

Nå har Sindri valgt å seile sin egen sjø som soloartist. Ved siden av å fronte rockeband, har han gjennom årene skapt sitt eget univers av melankolske, akkustiske landskaper blandet med sjamanistisk urkraft og inspirasjon fra et vell av sjangere, selvom hovedinspirasjonen kommer fra Rock/Metall. Dette er bakgrunnen for dype, og sjelsettende tekster på norsk og strupesang, som noen har ment høres ut som et symfoniorkester, til tross for at det bare er han og en kassegitar på scenen.»
www.myspace.com/sindrimusikk

www.adrianagignight.com