TONIC BREED + HOLLOW ILLUSION + REQUINOX leverer legert stål av tyngre årgang!!

BILLETTER ID 20 ÅR, KR.150 I DØRA FRA KL.21.00          FACEBOOK-EVENT
Hollow-plakat-9-april-w
TONIC BREED er et heavy/thrash-metallband fra Sarpsborg som vant i 2009 Østlandsmesterskapet i Rock. To år senere vant de konkurransen «Det Beste Bandet».
HOLLOW ILLUSION lager musikk med inspirasjon fra klassiske hardrock-band som f.eks. Judas Priest, TNT, Black Sabbath, Europe og ThinLizzy.
REQUINOX er et hardtslående og episk heavy metal band med mektige riff og minneverdige melodier som gir publikum en energisk og fengende opplevelse.

Tonic BreedTONIC BREED
er et heavy/thrash-metallband fra Sarpsborg. Bandet ble stiftet i 2006, og har siden oppstarten gitt ut to studioalbum, to singler og fire musikkvideoer. Den nyeste plateutgivelsen heter «Outsold», og ble gitt ut i 2014.
Bandet er med denne utgivelsen nå aktuelle i 2016 med musikkvideoen til sangen «Fifth Estate».
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=MDe38Yqs1s8[/youtube]
Bandet vant i 2009 Østlandsmesterskapet i Rock. To år senere vant de konkurransen «Det Beste Bandet». Begge konkurransene resulterte i studiotid i hvert sitt studio, og begge endte med hvert sitt album. Tonic Breed har også samarbeidet med Beau Hill og har med han gitt ut singelen «Death in Small Doses (Put to Death)». Tonic Breed ble kåret til et av Norges mest lovende band, 2014, av P3 Pyro.
www.google.no/search?q=tonic+breed
www.facebook.com/TonicBreed
http://tonicbreed.com
SPOTIFY

Hollow-Illusion-w
Hollow Illusion(tidligere Hollow) er et kritikerrosttungrock, metal band fra Stange i Hedmark som består av de eneggede tvillingene Magnus M. Hoel og Ove M. Hoel.

Når brødrene lager musikk henter de inspirasjon fra klassiske hardrock-band som f.eks. Judas Priest, TNT, Black Sabbath, Europe og ThinLizzy og de har med sine utgivelser høstet lovord hos flere norske musikkanmeldere som bla. Stein Østbø (VG), og Asbjørn Slettemark, som gjentatte ganger har spilt låtene til bandet på Pyro, P3

Hollow har sluppet to skiver -«Dark Thoughts» (2010) og «BetweenThe Lines» (2011). Disse er spilt inn i Studio Nyhagen og produsert av TNT-gitarist Ronni Le Tekrø. Flere av låtene fra begge skivene har blitt spilt på utenlandske radiokanaler –eksempelvis i Storbritannia, Sverige og USA.

Hollow Illusion spilte i 2014 inn sitt debut album på The Rock Ranch Studio i Halden hos ex-Wig Wam-nå som Jørn Landes våpendrager, Trond Holter. Skiva var et stort steg frem for bandet, mer gjennomarbeidet og med sterkt fokus på riff og låter. Albumet ble mikset og mastret av produsent Roy Z i NYC, som har jobbet med band og artister som Judas Priest, Halford, Bruce Dickinson og Sebastian Bach.

Hollow og Hollow Illusion har de siste årene delt scener med band som bla. Return, Stage Dolls, ScreamsofScarlet, DreamEvil, Pagan’sMind, Oslo Ess, TNT, JORN, Circus Maximus, Accept, Satyricon og Skambankt.
Bandet har også gjort flere konserter i utlandet med bla. konsertene på The Underworldi London, Coopersfieldi Stockholm, International Gig Fest 2013 i Shropshire i Storbritannia og Grand Central i Manchester som noen av de store høydepunktene.

Hollow Illusions nye album med samme navn slippes i Januar 2016, på IndieRecordingsog slippes både på CD og LP.
www.facebook.com/HollowIllusion
Requinox-w
REQUINOX
er et hardtslående og episk heavy metal band med mektige riff og minneverdige melodier som gir publikum en energisk og fengende opplevelse. I 2012 ga bandet ut EPen «The Fall of an Empire» og 21.12.12 lanserte de deres første album; ”Through the Eyes of the Dead”.
https://www.youtube.com/watch?v=_ABF15qFlB8
Albumet har mottatt flere gode anmeldelser og i disse dager jobber bandet med oppfølgeren. «End of the world»-turneen sendte bandet til Sverige, Østerrike og Latvia og flere av de store byene i Norge. Requinox leverer et forrykende sceneshow som får enhver rockebule av alle formater til å koke. Er du glad i pulserende rockebeats, tempoendringer med seige og raske riff om hverandre og det hele toppet med intensive og suggerende melodier? Da er Requinox bandet for deg!
www.facebook.com/Requinox/
SPOTIFY