HOMEMADE SIN WITHOUT DAN BAIRD (US) feat. Joe Blanton + BONY MARONIE (N) sørstatsgrise boogieråkker Gamla nord og ned….

BILLETTER ID 20 ÅR, KR.275,- I DØRA FRA KL.20.00       FACEBOOK-EVENT
Forsalg Kr.275,- på Ticketmaster.no / Narvesen/ 7 Eleven
(inkl. Kr.25 i bill.avg.)
HOMEMADE SIN UTEN DAN BAIRD
kommer til Oslo og Gamla lørdag 21. oktober. Det gleder oss stort.

Dan, tidligere frontfigur i de amerikanske sørstatsheltene Georgia Satellites,
er ikke med denne gangen da han restituerer fra sin sykdom,
men faste bandmedlemmer som gitarist Warner E. Hodges (Jason & The Scorchers) og trommissen Mauro Magellan også fra tidligere Georgia Satelites
sørger for at Homemade Sin toget ruller videre slik at Dan har et band å komme tilbake til.

Vokalist Joe Blanton fra The Bluefields, hvor Warner og faktisk Dan Baird er medlemmer tar plassen til Dan, samt vil bassist Sean Savacool vil erstatte Micke Björk.
Denne besetningen kommer til å rocke, det er det ingen tvil om, og det er eneste konserten i Norge på den europeiske turneen i 2017.

Konserten vil være basert på Homemade Sins låter, men med et videre omfang, noe Scorchers, noen coverlåter, men fortsatt masse Homemade Sin og Georgia Satellites og uansett hva det nå ender opp med å bli så vil det være et «kick ass rock n roll show».

Siden sist Dan Baird & Hmemade Sin var i Norge så har de gitt ut sin 4. studio plate “Rollercoaster” og Dan Baird gitt ut sin solo plate “SoLow”.

For å støtte bandet så vil “The Red Wristband Special” bli utgitt i August.
Ett dobbelt live opptak fra den nest siste konsernet før Dan’s sykdom. Opptaket er fra Bootleggers, 26 July 2017 med tillegg av bonuslåter.

Kom ut og vis din støtte til Homemade Sin selv uten Dan Baird ettersom det vil være en støtte til Dan og de som jobber for bandet.

Dan Baird & Homemade Sin / The Bluefields m/ Joe Blanton,Warner E.Hodge,Dan Baird  WEB FACEBOOK SPOTIFY / WEB FACEBOOK


BONY MARONIE
fra Akershus og oppkalt etter en klassisk 50-tallslåt, ble dannet så langt tilbake som i 1982-83.
Stilmessig har det alltid vært en god blanding av rock’n roll, punk, køntri og blues.
Gjerne i høyt tempo, rufsete og med sterkt gitarpreg. Inspirasjonen har kommet fra mange: AC/DC, Status Quo, Ramones, Johnny Cash, Chuck Berry, Georgia Satellites , Rose Tattoo, m.fl.

Bandets «golden days» var siste halvdel av 80-tallet, hvor det var livlig aktivitet med mange konserter i Oslo og omegn. Legendariske Renegat ,Rock Alive og Sardines var viktige spillesteder for bandet Bony Maronie.

De ga ut en 7 tommer under navnet Burp i 1984 og i 1988 dro gutta i studio igjen som endte med en kritikerrost 10 låters Long Player (LP).
I 1991 ble bandet oppløst, og gjorde ingenting før i 2010, da det så smått kom i gang igjen, og det viste seg at bandet fortsatt kunne «kick ass»!

I 2016 kom minialbumet «Angry But Happy», som kan streames på Spotify, iTunes, og Tidal, samt på CD. På denne bidrar blant andre Petter Baarli fra Backstreet Girls og Kai Kidd fra The Carburetors. Ubekymret deilig glad rock’n roll!

Til konserten 21 oktober ser det ut til at gutta har klart å få med seg en av sine Rockehelter fra 70-80 tallet som en special guest. Legendariske Neon Leon (som var god venn med New York dolls, Sid and Nancy, The Ramones mm på 70 tallet) kommer til å bli med Bony Maronie på noen låter denne kvelden. At han har spilt inn plate med Mick Jagger er heller ikke dårlig å ha på CVen sin. Dette blir legendarisk og dette blir tøft !!!

Dagens besetning består av:
• Kåre Leth – vokal
• Pål Andersen – gitar
• Torben Grue – gitar
• Reinhold Rønstad – bass
• Rune Sigvartsen – trommer
WEB FACEBOOK ROCKIPEDIA