HYDRA: Norges beste TOTO-tribute band + DJ, samler nye og gamle fans, venner og venners venner

BILLETTER ID 20 ÅR, KR.200,- I DØRA FRA KL.20.00      FACEBOOK-EVENT
Forsalg på Ticketmaster.no / Narvesen/ 7 Eleven Kr.200
(inkl. Kr.20 billettavgift)
HYDRA spiller TOTO-låtene som få gjør.                                                                                  Dette er et band som virkelig får det til å svinge og låte bra.

Nå samler de nye og gamle fans, venner og venners venner for en kickstart på sommeren og sier at de gleder seg til å spille konsert og satser på å være ferdig rundt midnatt for og fortsette festen med dere i salen og med DJ som spiller musikk som inspirerer til gode samtaler og sommerflørt så sommeren blir god og sosial.

På dette bildet ser du trommis Eskil Engen med sine helter da de spillte i Moss 29.06.13
Hydra spiller alt fra de kjente hitene ”Rosanna”, ”Africa” og ”Hold the line” til instrumental og rock`n`roll-låter som Goodbye Girl, English eyes, pluss en god blanding av eldre og nyere Toto-hits. Hydra består av erfarne musikere som fremfører låtene med stor spilleglede, presisjon og driv! Hydra gir publikum, og ikke bare Totofans, en opplevelse av Toto`s utvikling fra slutten av 70-tallet. Bandet har fått positive tilbakemeldinger på at de gjenskaper Toto`s uttrykk og sound på en overbevisende måte. BANDET MÅ BARE OPPLEVES LIVE!!!!

HYDRA er:
Eskil Engen
Frode vassel
Ingar Blix Aaeng
Lasse Finnbråten
Mats Haugen

WEB FACEBOOK