II BRUTTO + BANDA NON GRATA + ELECTRIC WOODLAND trickser ut Spaghetti-Western-Surf, Gipsy-Jazz og grumsete Blues-Rock

Billetter Kr.100 i døra fra KL.21.00                                              FACEBOOK-EVENT
Il-Brutto-w
Il BRUTTO
spiller musikk med utgangspunkt i surfrock, spaghettiwestern og country, så om du liker barytongitar druknet i romklang, trommer som hestesko mot brostein, bass så tung og hard så du skulle tro du skyldte den penger, og fløyelsmyk vokal en ung Sinatra verdig er dette noe for deg.
La jobb og bekymringer bli igjen hjemme, børst støvet av kruttlapp-pistolen og speiderkniven og hopp om bord på toget til Gamla den 14.mars, første runde er på oss.
www.facebook.com/ilbruttoband
https://soundcloud.com/ilbrutto

Bandanongrata-wBANDA NON GRATA
er et band med sjelen til en argentinsk revolusjonær, lynnet til en østeuropeisk fabrikkarbeider, og den moralske integriteten til en italiensk statsminister. Musikken er inspirert av Gipsy-jazz med elementer av Balkan og latin, og tekstene går på norsk, engelsk, spansk, og italiensk.
https://www.youtube.com/watch?v=dIsRllG7BFI
Bandet består av 5 melodramatiske musikere med instrumenter som spenner fra spansk-gitar, trommer, klarinett, saksofon til tuba. BNG inviterer folk til å ta på seg danseskoene, slips, mini-skjørt og svømmebriller i det som blir, for de medAlzheimers, en uforglemmelig kveld.»
www.facebook.com/bandanongrataoslo

Electric-Woodland-wELECTRIC WOODLAND

ble dannet i 2009 da de bestemte seg for å arrangere en minifestivalen i hjembygda som ble kalt Runerock. Festivalen trengte band, så de startet like gjerne et selv!
Etter et par år med Runerock begynte bandet å ta andre spillejobber og skrive egne låter, noe som resulterte i en EP våren 2011. Etter et par år med skriving og spillejobber kommer debutalbumet våren 2013!

Dette er spilt inn på Snaxville Recordings i Skogbygda, og gis også ut på samme label. Inspirert av bl.a the doors, the black keys, wolfmother og queens of the stone age, så dette er et band det er verdt å få med seg!
www.facebook.com/electricwoodland