IL BRUTTO trosser albumdøden og kidsa´s spellelister med skiveslepps-party, englekor, Surf-A-Billy og lettkledd Spaghetti Western..!!, + DJ MOLLERIN´s Rawk&Rawl Ball

Billetter Kr.150 i døra fra KL.21.00 – ID 20 ÅR!                     FACEBOOK-EVENT
Il-BRUTTO-(Foto-Gunnar-Johnsen)-w
Etter et beinhardt konsertprogram i 2015 inntok Il Brutto Earport Studios, og knalla inn sitt første album «Pay’em To Leave» – like sirkusdrevet som deres liveshow!
Et høyst kompromissløst album som bruker en snerten dose ambience i sin hyllest av den gamle amerikanske kulturen hvor “Plan 9 From Outer Space” møter Walter Cronkite i et dragrace av svidd gummi og en smeltedigel med Surf, Spaghettiwestern og Rockabilly.
[youtube]https://youtu.be/o8z8cCWyUv8[/youtube]
Samtidig sadler bandet opp og ut på sin «The Pay’em To Leave-tour» hvor fyllesyke, øresus, cowboyboots, angreminner for livet garanteres i den beste konsertopplevelsen du kommer til å ha.
Tross albumdøden rir albumet over prærien som det siste gullet i form av både vinyl og digital strømmetjeneste.

Vi snakker “Side A” og “Side B” på hhv 18 og 17 minutter, så len deg tilbake eller kle deg ut som en cowboy, indianer eller meksikaner og dans hemningsløst foran anlegget i stua mens “Pay’em To Leave” tar seg av resten av leken!
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=EQXn5VqfZ2Q[/youtube]
Il Brutto har med seg ”Utmark” som utgiver, John Inge Knudsen som produsent fra Earport Studios og Nick Terry på master, som bl.a har mastret Oslo Ess, Turboneger og The Libertines.

Kom til Gamla 10.september og du får også møte de meksikanske drankerne «Los Borrachos», englekoret «Coros de Los Angeles» og et par ekstra FEST-godbiter….#lettkleddunderholdning?

Skarru ha merrei vinyl hjem erre bare å bla opp 150 daler i kort eller cash!!
FACEBOOK
SPOTIFY

DJ MOLLERIN
DJ MOLLERIN
sørger for musikalsk barneoppdragelse og pedagogikk innen det uslåelige kombinasjonsfeltet Rawk & Rawl & Alcohole…- som fast skinke…- eh skiverytter på Rock´n´Roll-bula Ryes og andre av hovedstadens tvilsomme etablissementer, limer han sinkene som skal drekke drinkene og disse skinkene i nattens svette ulm og mørke lett til dansegølvet..!!
FACEBOOK