IMPOSSIBLE + SUPERMOON + RATTLERS – med brak-debuterende California-Pop og alt. gåsehuds Country

Billetter Kr.150 i døra fra KL.21.00                                             FACEBOOK-EVENT
Impossible
IMPOSSIBLE

«Utgjør den beste norske debutplaten siden Montées tre år gamle «Isle Of Now».»
Thomas Talseth, VG

Impossible med Joseph Lillo-Stenberg i spissen debuterte i 2012 med albumet «Close Relations». VG ga fem på terningen og kåret den til fjorårets nest beste norske album. Dagbladet trillet også en femmer og kåret «Close Relations» til et av årets topp 10 album.

”Brakdebut med lysende rockmikstur! Lovende er bare fornavnet.”
Fredrik Wandrup, Dagbladet

I kjølvannet av utgivelsen gjorde Impossible liveopptredener på TV2 og NRK Radio. Låtene «Mary Jane» og «You Choose» ble spilt på P1, P2 og P3 – og livefavoritten «Goodbye Hey Hey» ble stemt fram av titusenvis av lyttere og kåret til «Ukas norske» på Radio Norge fire uker på rad.

”Oslokvartetten debuterer som et lettere forståelig Turns, et BigBang for deg som er dørgende lei Øystein Greni, men ikke vil bytte bort lyden av kalifornisk kyst som bryner norsk gitar»
VG i kåringen «Årets album 2012»

2014 er albumoppfølgeren «Second Thoughts» på plass – VG triller terningkast 4 og beskriver ”fremragende låter med skyskrapende referenger”.

Impossibles musikalske univers er ”et særegent landskap, deilig å synke hen i”
(VG)

Medlemmer:
Joseph Lillo-Stenberg – vokal og gitar
Erlend Hagen – keys og gitar
Lars Løberg Tofte – bass og keys
Stefan Skånseng – trommer
www.facebook.com/impossiblebandpage/timeline

Supermooon-wSupermoon «Further Beyond»

SUPERMOON er en trio fra Oslo som i 2013 slapp sin første singel, Pure Bliss, til varm mottakelse. Sangen hadde premiere på gaffa.no, fikk P3-spilling og med musikkvideo regissert av Per Heimly la Supermoon et godt grunnlag for debutalbumet «Further Beyond». Plata ble sluppet i oktober 2014 med slippfest på Kulturhuset i Oslo, og er utgitt i begrenset antall vinyl samt tilgjengelig på alle digitale plattformer.

Frontfigur og låtskriver Pål Felix synger om livets lyse og mørke sider. Tekstene formidler håp og optimisme, og de fleste sangene på platen er skrevet som en hyllest til Pål Felix sin mor som døde for tre år siden.

Sammen med Lars Jemterud (bass) og Nicolai Eriksen (trommer) utgjør Supermoon en sterk melodisk trio, med en alltid tilstedeværende nerve og meloditeft.

Supermoon får høre at de låter som en blanding av Neil Young, Jeff Tweedy og tidlig Coldplay: Følsomt og ærlig, fengende og melodiøst. Supermoon er fundamentert på strenginstrumenter som et rent rockeband, men på albumet flørtes det med synth og andre virkemidler.

Live presenterer de låtene variert og spennende, gjerne med gjester på scenen.

«Further Beyond» er produsert av Kenneth Ishak (Heyerdahl/Beezewax) i Observatoriet i Oslo. Pål Felix har tidligere gitt ut soloalbumene «Felix EP» (CD) med The Grand 2007, «Fake Sunrise» (LP) 2009, jobbet med Amund Maarud samt hatt låter med på tv-serier som den prisvinnende serien ”Dag». Lars Jemterud er sessionbassist for Sony Music og spiller også bass i Oslo-trioen Tinnsoldat. Nicolai er en Oslobasert sessiontrommeslager som ble med i Supermoon i mai 2014.

«Pål Felix har en fantastisk stemme, og en teft for gode melodier. Med et rufsete 70-talls lydbilde i ryggen lager På Felix vakre varme og ærlige låter og noen litt mer uptempo og fengende låter.»
– Markus Andersson, usignert.com

Hør albumet på itunes, spotify eller soundcloud
Musikkvideo «Pure Bliss» regissert av Per Heimly
Spirit album guide
Premieresak «Pure Bliss» i Gaffa: Single Premiere
Intervju med Pål Felix om Pure Bliss: furoreiharare
Intervju med Pål Felix: blogg.deichman.no

Rattlers-wRATTLERS
er et Oslobasert band som fant hverandre i en felles glede for country, folk, bluegrass, roots og 70-talls rock. De fem bandmedlemmene har kjent hverandre i lang tid og vennskap og felleskap er viktige lim i musikken. Kompromissløse, insisterende tekster rammes inn av et friskt og melodiøst lydbilde. I Rattlers musikalske univers får klisjeen om det sorgmuntre et nytt liv. Tekstene går ofte tett og rett på det som ikke alltid er like behagelig, men – der det er liv er det håp!

Rangle, skramle, skralle – for Rattlers er det ærlighet i uttrykket og ønske om å formidle noe ekte og nært som står i førersetet. Dette blandes med kongstanken om å ha det gøy. http://youtu.be/hz8Yv6hctXo
Rattlers spilte inn sin første EP i 2013 med AlNiCo Recording, men har lang fartstid fra Østlandets konsertscene. Bandmedlemmene har bakgrunner fra ulike musikalske prosjekter (The Humble Servants, Frida Ånnevik, Bøler, Shoeshine Boys, CCTV, Daniel Kvammen m.fl.), og deler av bandet har turnert med Adam Eaton i Australia.

Rattlers består av:
Live Miranda Solberg: Vokal, gitar, låtskriver
Halvor Falck Johansen: Vokal, gitar, låtskriver
Knut Rand: Trommer, mandolin
Einar Næss Haugseth: Piano/harmonium, vokal
Thomas Langård: Bass, vokal
www.facebook.com/rattlersmusikk