JACK IN THE BOX – «Stigma MMX» slippfest – dagen før konserten, gratis inngang

Jack-In-The-Box-wJack in the Box inviterer til slippfest for «Stigma MMX». Dette er en remastret utgave av det klassiske albumet fra 1995 som nå låter bedre enn noensinne. I tillegg følger det med en bonus-CD med 6 uutgitte demolåter pluss Rockjumping EP fra 1993.

Albumet lanseres 15. mars og kan kjøpes på slippfesten i tillegg til t-skjorter, plakater og div. merch. Dørene åpner kl. 21.00.

Bandmedlemme vil opptre som DJs og spille et utvalg av låtene fra Stimga MMX i tillegg til annen musikk som har inspirert dem. Kom å ta en øl eller to og slå av en prat. Dagen etter blir det stinn brakke og comeback-konsert – så den lange, dype samtalen med bandet gjør seg nok best på torsdag.

Jack-In-The-Box-stigma-mmx-w«Stigma MMX» blir distribuert worldwide av Indie Distribution og blir nå blir tilgjengelig for alle fans av alternativ heavyrock. Her er et par utdrag fra noen anmeldelser i 1995:

“Soundet er friskt og oppdatert, og ikke minst er den sofistikerte vokalen (koringene inkludert) av en klasse som ikke står tilbake for noen av storhetene fra tjue år tilbake i tid. De våger i tillegg å gå langt utenom det tradisjonelle formatet; tittelkuttet er alldeles hårreisende vellykka – med “Döderlein”-effekt. Yepp! Med “Not Yet” tar de oss med helt ned i de mørkeste kjellere og via en mild bris i “Lilac Road” dukker de fram som et stort brøl i “Sister”. Sjølve energiforsyninga er på gang, og denne låta må være en opplevelse om de får til noe i nærheten på scenen!”

– Arild Rønsen, Puls anmelder Stigma.

Totally at ease with the nuances of melody, harmony and groove, the combination of Si’s distinctive vocal chords and the usually manic guitar of Rune Lamøy really make this album extremely special. Jack in the Box are the group to put Norway back on the Rock map.”

– Dave Reynolds, Kerrang! anmelder Stigma (5 av 5 stjerner).

www.boxreborn.com

Facebook event