Release-Party JACK STILLWATER: 10 låter Americana fra Oslo +++

Hver onsdag kl 16 møtes fem karer i øvingslokalet på Oslos beste østkant. Forsterkerne varmes opp, gitarene stemmes, strupene renskes og i det trommestikkene teller opp til første takt er Jack Stillwater den eneste virkeligheten som teller.
Jack Stillwater – med sin relativt korte historie – stiller på Gamla med release av sitt første album, spillt inn i Haldens lydoase Athletic Sounds, høsten 2007.

Bandet kommer fra forskjellige musikkmiljøer i landet, med tung ballast og vibrasjoner i country, grunge, rock og metal. Dette åpner nye og spennende musikalske muligheter som kapres fortløpende.

Musikken har av publikum blitt karakterisert som romantisk, intens, melodisk og kraftfull, mens bandet mener den jordnære, ektefølte og dynamiske planeten står dem nær.

Jack Stillwaters låter tar deg med på en liten reise i håp, drømmer, lykke og sorg. Når siste akkord sakte klinger ut i øvingslokalet og lysbryteren slås av kunne like gjerne scenelyset kommet på og gig´n vært igang for disse konserthungrige 4.

Platas 10 låter gjenspeiler ti år med låtskriving. Terje har jobbet lenge med både tekst og musikk som bandet har videreutviklet til sitt konseptet. Plata «Jack Stillwater» er deres historie, men det er fortsatt noen historier som ikke er fortalt …… ennå.

Plata Jack Stillwater slippes i butikkene mandag 9. Februar og bandet holder releasekonsert på GAMLA fredag 6. Februar klokka 22:00.
www.myspace.com/jackstillwater