JACK STILLWATER feirer 10 år i Americana-manesjen!

BILLETTER ID 20 ÅR, KR.150,- I DØRA FRA KL.20.00      FACEBOOK-EVENT
Forsalg Kr.150,- på Ticketmaster.no / Narvesen/ 7 Eleven
(inkl. Kr.20 i bill.avg.)
JACK STILLWATER
har holdt det gående i 10 år og det feires med en 10-års jubileumskonsert på Gamla lørdag 14 oktober!

Det har gått 10 år, tre plater, en masse konserter og en pen bukett med bandmedlemmer siden Jack Stillwater tok sine første vaglende skritt tidlig 2007. Terje Espenes og Morten Huseby traff hverandre på et nachspiel i en studentforening på Høgskolen i Oslo, og har holdt sammen i tykt og tynt siden da. Ryktene påstår at Terje og Morten har holdt sammen lenger enn de har vært med sine respektive, og bedre, halvdeler.

August 2007 reiste Jack Stillwater til Atheltic sound i Halden for å spille inn sin første plate; Jack Stlilwater. Plata ble innspilt og mastret etter planen, og etter mye frem og tilbake, en masse eposter og telefoner til plateselskaper og management, valgte bandet å slippe plata på eget selskap, Inner East Records.

Releasen i 2009 ble også feiret på Gamla, og bandet fulgte opp med en rekke konserter over det ganske land. Terje Espenes er en utålmodig sjel og benytter en hver anledning til å skrive ned nye låtidèer. Sammen med en jevn låtproduksjon og et kreativt band, nå forsterket av Arne Harald Foss på trommer, begynte låtene til bandets andre plate Muddy River å forme seg. Denne gangen ble plata spilt inn og mikset i Velvet Recordings, East Lake Studio, og ikke minst fortet til selveste Freddy Holm; Kleiva Studio.

Muddy River ble sluppet i 2012 og ble godt mottatt i presse og publikum. Bandet fortsatte sin konsertrekke og begynner nå å opparbeide seg en solid fanbase. I 2012 såes også det første frøet til bandets siste utgivelse The Farmer Trilogy. Trilogien er et klassisk koseptalbum som tar for seg nordmenns utvandring til USA fra tidlig 1800-tall og til godt uptpå 1900-tallet. Første del tar for seg bondelivet her hjemme på berget, andre del fortsetter med reisen vestover, og det hele avsluttes med betraktninger om det nye livet i det løfterike landet.

The Farmer Trilogy er også spilt inn i Athletic sound og nå er bandet slik vi ser det i dag med siste tilskudd; bassist Odd Inge Rand. De tre delene ble utgitt hver for seg over en periode på ca halvannet år, og verket ble kronet med en særdelses delikat vinylutgave med lekre bilder fra hver av delene. The Farmer Trilogy ble kåret til årets beste plate av musikkbloggen Dust of Daylight, og den havnet i tillegg på flere beste-av-2016-lister.

Lørdag 14. oktober inviterer Jack Stillwater til en uformell bursdagsfeiring på Gamla i Oslo! Vi ønsker alle gamle og nye venner av bandet velkommen og håper at vi får til en skikkelig feiring! Live vil de by på litt av hvert fra våre ti første år, og det kan godt hende det dukker opp en overraskelse eller to! Vi får se…

Hjertlig velkommen til bursdagsfeiringkonsert! Hilsen Terje, Morten, Arne Harald og Odd Inge.
WEB FACEBOOK SPOTIFY  TIDAL