Tromsø-Rockometene JADUDAH + RED HEADED SLUTS + MARBLE POOLS treffer Oslo

Billetter Kr.150 i døra fra KL.21.00                                              FACEBOOK-EVENT
Jadudah-wJadudah blander skitten rock med stemningsfulle pop-elementer i et mørkt og mystisk landskap. Støyete riff toppes med en kraftig kvinnevokal, og man trekke referanser mot Blonde Redhead, The Kills, og Briskeby. Bandet har etablert seg som et solid liveband med mye energi og fikk raskt oppmerksomhet som ”Ukas Urørt” med debutlåten ”And We Fall” i 2012.

http://www.youtube.com/watch?v=aA_WnMzQPeE

Senere har de sluppet singlene «Echoes» og P3-listede «When I Sleep», og det er knyttet store forventninger til debutalbumet som kommer i år.
Spotify: http://open.spotify.com/track/0flsP3gxHoCj3GsZ4I3nhM

”Vokalist Helle Larsen tar stålkontroll fra første tone – stemmen er rå og fin, tiltrekkende og intens, barberbladskarp og suggerende. Jeg får umiddelbart PJ Harvey-vibber, og for alt jeg vet har Polly Jean og/eller Nick Cave en hittil ukjent datter i Norge”.
Bernhard Hienerwadel, Altaposten.
www.facebook.com/jadudah
www.jadudah.com

Red-Headed-Sluts-2-wRED HEADED SLUTS
er noe så sjeldent som et ungt og snasent Tromsø-band som spiller herlig ROCK. Hvis Kim Deal i The Pixies ble gravid med The Hives – i Tromsdalen – ville de små bastardene ha hørtes ut som Red Headed Sluts. Digg!»

Red Headed Sluts fra Tromsø står for utadvendt garasjerock med indie og punkreferanser.
Bandet har siden start i 2012 en rekke konserter bak seg, blant annet Buktafestivalen, i tillegg til å ha delt scene med band som Cazadores, Oslo Ess, Death By Unga Bunga og Honningbarna. Vår 2014 gir de ut sin andre utgivelse og første album, og skal med det på norgesturnè.

Red-Headed-Sluts-1-wMed fengende gitarriff og energisk liveshow, er bandet absolutt noe å få med seg 11 april på Gamla.

Med en sykt kul sound, og en av de mest karismatiske og utagerende vokalistene noensinne er det ikke forbløffende at de river av seg klærne, spytter på hverandre, får øl kastet på seg, og generelt har the time of their lives på scenen. Har du ikke sett dette bandet har du gått glipp av noe.
www.facebook.com/redheadedsluts
open.spotify.com/artist/6UpdOu6k9d1pU8QJkmAQTT
Marble PoolsMARBLE POOLS
er et rykende ferskt neo-pop-band som lar seg inspirere av band som Of montreal, Arcade Fire og Bombay Bicycle Club. Resultatet er fargerik indietronika-pop med orginale, fengende rytmer og heftig koring.

Det siste året har bandet jobbet med eget låtmateriale, og de har blant annet vært i studio med produsent Matias Tellez.(Young Dreams, Sondre Lerche mm.)

Den første offisielle singelen «Windowpanes» slippes i vår, og en EP er også rett rundt hjørnet.
www.facebook.com/marblepools