JAN ARILD SØRNES – Release-turné for ”Livets blues” m/ Sky High´s Clas Yngström (Swe) på gitar

Billetter Kr.150,- i døra fra KL.21.00                                           FACEBOOK-EVENT
Jan Arild Sørnes er et kjent navn i musikklivet i store deler av Nord-Norge, Troms og Finnmark, men har turnert landet over I mange år. Med diverse utgivelser i hans 25 årige musikkkarriere har han fått meget gode tilbakemeldinger både på cd utgivelser og hans musikkvideoer de siste årene. For de av oss som har fulgt med en stund er Jan Arilds stemme synonymt med kvalitetsmusikk innenfor soul/bluessegmentet. Den forrige plata «Twist» ble belønnet med svært gode anmeldelser i både lokal og nasjonal presse.

Men noe har manglet, etter å ha fått flere og flere lyttere oppover årene som musiker og sanger- har flere også savnet at Sørnes gjør sanger på norsk og ikke minst utgivelser. Dette måtte han gjøre noe med, men skulle han gi ut noe så måtte det bli I sjangeren som ligger Sørnes hjerte nærmest altså soul,blues country og gjerne blues I Chicago-Memphis stilen.

Dette utgjorde et samarbeid med diverse låtskrivere og tekstforfattere derav Ingvar Hovland også tekst forfatter for blant annen Vamp og Rita Eriksen, som også roser Sørnes måtte å få fram teksten I musikken som er plukket ut for dette prosjektet.

Jan Arild har med sin faste produsent, svensken Robert Ekholm plukket ut låter fra svenske og norske låtskrivere /artister til internasjonale låtskrivere/ artister, også artister som Sørnes har hatt et musikalsk forhold til I hans musikalske oppvekst som musiker og artist, derav låter plukket ut og som er tolket fra engelsk til norsk.

Jan Arild Sørnes er i sluttspurten av innspillingsprosessen I disse dager på den nye plata si. Denne kommer fortsatt til å ligge trygt i blues/soulfarvannet, men med norske tekster.

September kommer en smakebit I form av en radio single og selve “skiven” kommer I mnd skifte oktober –November, med tilsvarende plateslipp fra 14 til 17 november.
http://vsmanagement.no/booking/jan-arild-sornes

www.facebook.com/jasornes