JENNYBEGOOD – Cabaret-Pop for party-relaterte lyttergrupper og andre tullinger som liker musikk og banale tekster på norsk og engelsk + LUNA PARK´s 80-talls flørtende Rock Orchestra

KONSERTEN HAR ALDERSGRENSE 18 ÅR!

JennyBeGood-bandbilde-2010-liten-wJennyBeGood ble etablert på Grunerløkka i 2006.

Karrieren deres fikk en real kick-start i 2008 med turné i Nord-Norge, til strålende respons fra publikum og lokalpresse. De fikk overskrifter som : «En musikalsk oase» og «Cabaret-pop på hjemmebane» fra avisene Brønnøysunds avis og Helgeland Arbeiderblad. Etter endt konsert var det også flere som sa:  » Dette er skikkli bra musikk ass» .

Bandet har en stor spennvidde i repertoaret  som egner seg svært godt både for en  party-relatert lyttergruppe og andre tullinger som liker musikk og banale tekster på norsk og engelsk

Bandet har gjestet musikkprogrammet Pling Plong  på NRK to ganger der de har fremført  låtene «Superstjærne» og «Dobbel» sammen med selveste musikkongen.
Bandet spiller i en lekende sjangermiks som kiler på uvante steder og fenger selv de hardhudede.

Bandet består av 7 medlemmer som sammen skaper et spennende lydbilde med mye energi.
Til å lede det hele  har du superstjærnen Jenny Augusta som svinger seg i svansen, «The synthboy» som  briljant sveiper over publikum med sin keytar, samt to deilige kordamer og tre vakre menn med sine eksotiske instrumenter.
Alt dette gjør Jennybegood  til en konsertopplevelse vel verdt å få med seg.
www.myspace.com/jennybegoodmusic

Luna-Park-wLuna Park skal i februar jobbe i studio med sin debutplate med Jan Tore Diesen (Bermuda Triangle) som produsent. I høst spillte de konserter på etablerte Oslo-scener som Mono, Rockefeller og John Dee og i sommer var de med på Klubb-Øya.

Luna Park kan beskrives som et rockeorkester som spiller forførende låter med en fargerik eksplosjon av suggerende lyder som flørter med det sene 80-tallet. Selv beskriver Luna Park musikken sin som en hybrid av Spandau Ballet, Zeromancer og The Killers.
I fjor spilte de inn sin første EP med Alex Møklebust (Seigmen/Zeromancer) bak spakene.

«Singelen ‘Dancing Out Of Time’ blir bandets andre utgivelse, men gutta har eksistert siden 2007… Denne gangen har låtskriver og vokalist Sven Erik Waagan stått for produsering og mixing. Vi har sett gutta live, og det sparker virkelig i mellomgulvet. En fornøyelsespark med energiske godbiter du ikke bør gå glipp av!»
– RADIO ÅLESUND
www.myspace.com/parkluna