JENS CARELIUS lader opp til ByLarm og ny plate med gode venner

Jens Carelius tar pause fra innspillingen av ny skive og tar med seg band og venner til Gamla den 29. Januar.

På gjestelisten denne festkvelden har Jens Carelius samlet Siri Nilsen, Arild Hammerø, sitt gamle band The Guests og hele Blues Run The Game kollektivet.

Konserten som er siste konsert før by:larm i Februar, har til hensikt å skape penger til innspilling og utgivelse av den nye platen – FACES.
FACES skildrer et rikere lydbilde, med låter representert av fullt band, såvel som den akustiske stilen som preget den 1 år gamle debuten «The First Songs».

Med den spillte Jens kontinuerlig i Norge samt besøkte England, Wales og Skottland på turne med Jackie Leven.
www.myspace.com/jenscarelius

Sitater Fra anmeldelser av The First Songs. 28 Januar 2008 – Big Dipper Records.

» Dette er rett og slett en veldig fin og unorsk skive som gir deg mer og mer når den har snurret noen runder i cd spilleren. Carelius har en behagelig stemme med mye egenart. Mange flotte låter er det også».

Kay Erling Ludvigsen – Tromsøby

» Carelius selv har solide ferdigheter, det freser av gitarspillet, han har en fin innstudert skjelv i stemmen, og han skriver gode (…) låter».

Sven Ove Bakke – Dagbladet.

» Carelius viser ekstremt god forståelse av bluesen, og spiller den med sjelden nerve. (…) En våt drøm for alle som har en forskjærlighet for folk & blues, eller bare musikk generelt».

Knut Steinfeld – Under Dusken – Trondheim.

» Carelius har det som skal til, gitarspillet har sin egen intense tilstedeværelse fritt for overflødige dekorasjoner og det er så befriende å oppleve en debuterende artist som er villig til å oppsøke dette blottstilte, nedstrippede utrykket».

Sven Andersen – Aftenposten.